4+1 τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς να το καταλάβεις!

4+1 τρόποι να κάψεις θερμίδες χωρίς να το καταλάβεις!

Αν ρωτήσεις κάποιον τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να κάψεις θερμίδες, τότε πιθανότατα θα σου πει πως χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Εξάλλου τα αγαθά κόποις κτώνται. Τι θα σκεφτόσουν όμως αν σου λέγαμε πως υπάρχει τρόπος να κάψεις θερμίδες και να μην καταλάβεις πώς το έκανες; Σίγουρα το πρώτο που θα σου έρθει στο μυαλό θα είναι «Πολύ καλό για να είναι αληθινό». Κι όμως εάν συνεχίσεις την ανάγνωση θα σου αποκαλύψουμε 5 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά χωρίς κόπο.

κιλά χωρίς κόπο.

Μάσησε τσίχλες. Μπορεί να τις έχεις απαγορέψει στα παιδιά σου, όμως εσύ συνέχισε να μασάς τσίχλα. Το μάσημα της τσίχλας καίει θερμίδες, όχι πολλές αλλά είναι θερμίδες. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως φρεσκάρει την αναπνοή σου, δίνοντας σήμα στον εγκέφαλο ότι έχεις τελειώσει το φαγητό και έχεις χορτάσει.

Έφτασε η στιγμή να κάνεις γενική στο σπίτι. Βάλε κάτι ανάλαφρο για να μη ζεσταθείς και ξεκίνα να καθαρίζεις το σπίτι. Θα κάψεις περίπου 100 θερμίδες, μπορεί και περισσότερο. Και εάν έχεις κήπο και αποφασίσεις να ασχοληθείς με την κηπουρική, θα κατεβάσεις τον δείκτη των θερμίδων ακόμα χαμηλότερα.

Κάλεσε τους φίλουςσου στο σπίτι. Πόσο καιρό έχεις να βρεθείς με την παρέα σου; Οργάνωσε μια βραδιά με φίλους και εκεί που θα συζητάτε και θα γελάτε, δυνάμωσε τη μουσική και ξεκινήστε να χορεύετε. Σε μισή ώρα θα έχεις κάψει 200 θερμίδες.

Γέλασε μέσα από τη ψυχή σου. Τα οφέλη του γέλιου είναι πολλαπλά και η σημασία του στη ζωή μας γίνεται όλο και πιο αισθητή όσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Ακόμα και αν δεν βρίσκεις κάτι για να γελάσεις, βοήθησε τον εαυτό σου να εκτονωθεί μέσω του γέλιου. Και να θυμάσαι πως για κάθε λεπτό που γελάς καις 1,3 θερμίδες.

Σήκω από τη ξαπλώστρα. Αφού κάνεις την ηλιοθεραπεία σου και χαλαρώσεις, σήκω και βούτα στη θάλασσα. Μη βγεις όμως αμέσως, κολύμπα μέχρι τα βαθιά και ξαναγύρνα. Με αυτό τον τρόπο θα δροσιστείς και ταυτόχρονα θα κάψεις αρκετές θερμίδες.