ΑΕΚ: Δημητρίου για Κατελάρη, Λαρένα και προγραμματισμό

ΑΕΚ: Δημητρίου για Κατελάρη, Λαρένα και προγραμματισμό

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μίλησε o εκπρόσωπος Τύπου των «κιτρινοπράσινων», Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ανανέωση με τον Κάσες: «Κλείσαμε τη μια εκκρεμότητά με την παραμονή του Κάσες. Διατηρούμε ένα ποδοσφαιριστή το οποίο γνωρίζει πολύ καλά».

Για τον Λαρένα: «Αποτελεί την τελευταία μας εκκρεμότητα ο Χόρχε όσο αφορά τους παίκτες που βρίσκονταν στο περσινό ρόστερ. Περιμένουμε ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και αυτό το κεφάλαιο».

Για τα φιλικά που θα δώσει η ΑΕΚ στην Πολωνία: «Είναι και τα τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Πολωνίας».

Για τον προγραμματισμό: «Δεν θα κάνουμε σαρωτικές αλλαγές. Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να πάμε σε λίγες προσεγμένες προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιότητα και τον ανταγωνισμό».

Για τον Κατελάρη: «Έχει γίνει πρόταση, όντως υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Φάνο αλλά και για άλλους Κύπριους παίκτες. Θα δούμε αν θα υπάρξουν κι άλλα επεισοδια στο συγκεκριμένο κομμάτι. Θέλουμε να ενισχύσουμε το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα».