ΑΕΚ: Επίσημη θέση για Λαρένα

ΑΕΚ: Επίσημη θέση για Λαρένα

Με γραπτή δήλωση, η επίσημη ΑΕΚ τοποθετείται για το θέμα που προέκυψε με τον Χόρχε Λαρένα, το οποίον φέρνει δημοσίευμα από την Ισπανία να εμπλέκεται σε κύκλωμα χειραγώγησης αγώνων.

Οι κυπελλούχοι είχαν συνάντηση με τον Ισπανό, ο οποίος του διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κάνει οτιδήποτε το παράνομο και τα γεγονότα έχουν διαστρεβλωθεί από τα Μέσα της χώρας του.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με το θέμα που προέκυψε πριν λίγη ώρα με τον ποδοσφαιριστή μας, Jorge Larena θέλω να σας ενημερώσω ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει κάνει οτιδήποτε το παράνομο και τα γεγονότα έχουν διαστρεβλωθεί από τα Μέσα της χώρας του.

Εμείς πιστεύουμε τον ποδοσφαιριστή γιατί ουδέποτε στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μας έχει δώσει οποιοδήποτε δικαίωμα και αποτελεί υπόδειγμα με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να βασιστούμε σε ένα άρθρο και να καταδικάσουμε ένα άνθρωπο. Είναι δουλειά της Αστυνομίας και των τοπικών αρχών της Ισπανίας.

Εμείς στηρίζουμε τον ποδοσφαιριστή μας και παραμένουμε απόλυτα αφοσιωμένοι στο πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν».