ΑΕΚ: «Καλοβλέπει» Κατελάρη! Ετοιμάζεται για πρόταση προς την Ομόνοια

ΑΕΚ: «Καλοβλέπει» Κατελάρη! Ετοιμάζεται για πρόταση προς την Ομόνοια

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο την επόμενη σεζόν και μια από τις περιπτώσεις που “καλοβλέπουν” για την ενίσχυσή τους είναι αυτό του διεθνούς Κύπριου μέσου της Ομόνοιας Φάνου Κατελάρη.

Μετά το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά, η ομάδα της Λάρνακας θέλει και την απόκτηση του Κύπριου διεθνούς μέσου της Ομόνοιας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Άντερ Μουρίγιο έχει αξιολογήσει πολύ θετικά την περίπτωση του Κατελάρη και ετοιμάζεται να καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση προς την Ομόνοια τις επόμενες μέρες.

Στην μέση, υπάρχει και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή, αλλά η Ομόνοια έχει απορρίψει την πρόταση της ελλαδικής ομάδας κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας.

Ο ποδοσφαιριστής δεν συναινεί να ανανεώσει με τους “πράσινους” και για τα επόμενα χρόνια, με το ενδεχόμενο πώλησης του να είναι πιο ορατό από ποτέ. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λευκωσίας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κατελάρη, με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα να αναμένονται πολύ σύντομα. Παρ’ολα αυτά, η ομάδα της Λάρνακας δεν θα μπει σε πλειστηριασμό για κανέναν ποδοσφαιριστή.