ΑΕΚ: Παρουσίασε τον Ισπανό μέσο Λουίς Σάστρε

ΑΕΚ: Παρουσίασε τον Ισπανό μέσο Λουίς Σάστρε

Την πρώτη της μετεγγραφή, από τις τέσσερις που ανακοίνωσε ότι θα κάνει τον χειμώνα παρουσίασε η ΑΕΚ. Ως γνωστό, η ομάδα της Λάρνακας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λουίς Σάστρε, ο οποίος έρχεται στην ομάδα για να δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή. 

Η ενημέρωση: 

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου (26/03/1986) Ισπανού μέσου Lluis Sastre για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Sastre παρουσιάστηκε σήμερα (11/01) στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι πρώτες του δηλώσεις:

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τον Αnder Murillo που ήρθα στην Κύπρο. Θέλω να ανταποδώσω για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αποδείξω την αξία μου. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο. Ο κυριότερος λόγος που αποφάσισα να έρθω είναι το έντονο ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που έδειξαν για το πρόσωπο μου.

Μίλησα και με τους άλλους Ισπανούς της ομάδας και μου είπαν για το εξαιρετικό κλίμα και την πολύ καλή δουλειά στην ομάδα. Είναι μια πρόκληση για μένα η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Σίγουρα θα υπάρξουν καλές αλλά και κακές στιγμές. Θα δουλεύω 24 ώρες επαγγελματικά και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό», δήλωσε ο Iσπανός μέσος.