ΑΕΛ: Κλείνει θετικά των Ντόσα και Βοζίνια

ΑΕΛ: Κλείνει θετικά των Ντόσα και Βοζίνια

Η κυπελλούχος ΑΕΛ ακόμη πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο κάποιες σημαντικές κινήσεις προγραμματισμού ενόψειτης νέας σεζόν είναι στα σκαριά.

Σε ότι αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά, ενώ ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος, Άλεξ Ντα Σίλβα θα αποφασίσει πολύ σύντομα, εάν θα συνεχίσει στην ομάδα ή εάν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση και στις δυο περιπτώσεις

Από την άλλη, έχει ήδη αποκτηθεί ο Ιβάν Κάρλος για την επιθετική γραμμή, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι επόμενοι, ενώ πολύ σημαντικές εξελίξεις φαίνεται να προκύπτουν σε ότι αφορά το μέλλον των Ντόσα Τζούνιορ και Βοζίνια.

Ο 32χρονος Καποβερτίνος τερματοφύλακας, ο οποίος πριν από αρκετούς μήνες ήταν κοντά στην πόρτα εξόδου, με τις τελευταίες εμφανίσεις του στο κλείσιμο της σεζόν, έχει κερδίσει ξανά τον Ντούσαν Κέρκεζ και μάλιστα μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του στο νησί θα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ.

Σε μια άλλη θετική εξέλιξη, ο κυπροποιημένος αρχηγός της ομάδας, Ντόσα Τζούνιορ, έχει συμφωνήσει σε όλα και θα παραμείνει στην ομάδα, πράγμα που χαροποιεί όλους στις τάξεις της ΑΕΛ. Επίσημες ανακοινώσεις μπορεί να εκδοθούν εντός των επόμενων 24ώρων.