ΑΕΛ: Στο στόχαστρο Βαγιούσι και Ντουαμέλ

ΑΕΛ: Στο στόχαστρο Βαγιούσι και Ντουαμέλ

Συγκαταλέγεται στις ομάδες, οι οποίες ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε προσθήκη από το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ωστόσο όλες οι ενδείξεις συντείνουν πως σύντομα και η ΑΕΛ θα προβεί στην πρώτη κίνησή της.

cache_846x3000_Analog_medium_291434_868762_1212018

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Αρμάντο Βαγιούσι της Προ Βερτσέλι (ομάδα β’ κατηγορίας στην Ιταλία). Ο 26χρονος Αλβανός, ο οποίος την περίοδο 2010/11 είχε αναδειχθεί σε «ταλέντο της σεζόν» στη χώρα του, μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, κυρίως όμως είναι παίκτης γραμμής (εξτρέμ). Για τον παίκτη πάντως κινείται και η πολωνική Σλασκ Βρότσλαβ.

Δεύτερο ιταλικό δημοσίευμα φέρνει την ΑΕΛ να έχει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Ματιέ Ντουαμέλ. Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνίζεται στην Κεβιγί (ομάδα β’ κατηγορίας) έχοντας μετρήσει οκτώ τέρματα σε 19 συμμετοχές στην τρέχουσα περίοδο και στη διάρκεια της καριέρας του ουδέποτε έχει βγει εκτός συνόρων. Μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Λαβάλ, Κρετέιγ, Τρουά, Μετς, Καέν, Εβιάν και Χάβρη.

Και σε αυτήν την περίπτωση πάντως ο σύλλογος της Λεμεσού έχει ανταγωνισμό, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει προσφορά για συμβόλαιο ως το 2019 από την ιταλική Φότζια.

 

reporter cy