Αγαπάς τα strapless; Με αυτή την άσκηση θα γυμνάσεις ντεκολτέ και χέρια

Αγαπάς τα strapless; Με αυτή την άσκηση θα γυμνάσεις ντεκολτέ και χέρια

Το strapless δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς αποκαλύπτει ατέλειες που δύσκολα μπορούμε να κρύψουμε τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες.

Τα χέρια, η πλάτη και το μπούστο μας είναι σαφώς περισσότερο εκτεθειμένα από ό,τι θα ήταν αν είχαμε επιλέξει να φορέσουμε κάποιο κομμάτι με ράντες ή ελαφρώς πιο μακρύ μανίκι, πράγμα που σημαίνει πως αν το συγκεκριμένο στυλ είναι η αδυναμία μας επιβάλλεται να προετοιμάσουμε το κορμί μας για να λάμψει μέσα στα στενά μας strapless φορέματα!

Και ο τρόπος είναι ένας: Η στοχευμένη γυμναστική. 

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες trainers, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γυμνάσουμε χέρια και ντεκολτέ μαζί είναι μια άσκηση η οποία έχει την τάση να μας δυσκολεύει πολύ. Ποια είναι αυτή; Τα κλασσικά push-ups.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εντάξουμε για τα καλά τη συγκεκριμένη άσκηση στο πρόγραμμα γυμναστικής μας, φροντίζοντας να ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες για την άψογη εκτέλεσή της.

Τι πρέπει να κάνουμε; 

Αρχικά, ξεκινάμε με τη γνωστή σανίδα παράλληλα στο έδαφος, πιέζοντας όσο πιο πολύ μπορούμε τα χέρια μας στο πάτωμα, μέχρι το στήθος μας να φτάσει στο έδαφος. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην χαλάσουμε τη στάση του σώματός μας.

Στη συνέχεια, επαναφέρουμε το κορμί μας στη στάση σανίδας και χαμηλώνουμε ξανά χωρίς να αφήσουμε το βάρος μας να μας «τραβήξει» κάτω.

Ιδανικά, λέμε «ναι» στις πολλές επαναλήψεις, φροντίζοντας να μην πέσουμε κάτω από τα τρία σετ των δώδεκα.

Η πρόκληση είναι μεγάλη, η κούραση πολλή, αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει κορίτσια!