Μαρία Κωνσταντίνου ( Διπλ. Αισθητικός) Age in beauty – μεγαλώνουμε όμορφα

Μαρία Κωνσταντίνου ( Διπλ. Αισθητικός) Age in beauty - μεγαλώνουμε όμορφα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η ηλικία του δέρματός σας; Η χρονολογία στην ταυτότητα λέει μόνο ένα μέρος της αλήθειας. Ο τρόπος ζωής –συμπεριλαμβανομένης της διατροφής, του ύπνου και της έκθεσης στον ήλιο- διαφοροποιούν τα αποτελέσματα.

Την επίδραση του χρόνου  σίγουρα δεν μπορούμε να τη σταματήσουμε, στο MENTALE  όμως μπορούμε να την ελέγξουμε!

 

Εφαρμόζουμε προηγμένες θεραπείες αναδόμησης pHformula που εδώ και χρόνια ακολουθεί τη φιλοσοφία «από μέσα προς τα έξω» !  Θρεπτικά συστατικά διεισδύουν στο βάθος της επιδερμίδας δρώντας από μέσα προς τα έξω και παρέχουν στο δέρμα την απαραίτητη βοήθεια για την ταχύτατη αποκατάσταση και υγεία.

 

Εξατομικευμένοι συνδυασμοί στα πρωτόκολλα θεραπειών και στα προϊόντα καθημερινής περιποίησης, ώστε το υγιές νεανικό δέρμα να αποτελεί κατάκτηση ακόμη και της ώριμης ηλικίας.

 

Το δέρμα αποτελεί όργανο του σώματος. Όσο το ασκούμε, τόσο δυναμώνει!

Φροντίζουμε την υγεία του δέρματος βελτιώνοντας τη συνολική του υγεία αξιοποιώντας τα όπλα της Ιατρικής Αισθητικής.

 

Ποια είναι αυτά; Οξέα, Βιταμίνες, Πεπτίδια!

 

Οξέα: Η αποτελεσματικότητα της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης του δέρματος εξαρτάται όχι μόνο από την επιλογή, τη φύση ή τη συγκέντρωση των οξέων που χρησιμοποιούνται, αλλά κυρίως από την μέγιστη παροχή πρωτονίων με ομοιόμορφο τρόπο, χωρίς να προκαλούν υπερβολικό ερεθισμό κατά τη διάρκεια της επαφής με το δέρμα.

Βιταμίνες: Λίγοι γνωρίζουν ότι η θαμπή, άτονη, γερασμένη, με ρυτίδες όψη αποτελεί ένδειξη έλλειψης των σημαντικότερων βιταμινών. Το δέρμα, με την πάροδο του χρονου χάνει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τις βιταμίνες του και συγκεκριμένα από τις «βιταμίνες ομορφιάς». Τα βιταμινούχα προϊόντα της pHformula έχουν επιστημονικά σχεδιαστεί για να μεταφέρουν υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμένων βιταμινών για τη θρέψη, την επούλωση και προστασία του δέρματος.

Πεπτίδια: Τα πεπτίδια είναι «έξυπνα»! Στέλνουν μηνύματα στα κύτταρα και δημιουργούν μικρά θαύματα για την επιδερμίδα. Στη νεανική ηλικια τα μηνύματά τους φτάνουν σχεδόν πάντα στον αποδέκτη και η διαδικασία ανανέωσης γίνεται κανονικά. Μεγαλώνοντας όμως τα μηνύματα δε ….φτάνουν στον προορισμό τους.

Τα σύμπλοκα πεπτιδίων που ενισχύουν τη σύνθεση των προϊόντων της pHformula στέλνουν μηνύματα επανόρθωσης στα κύτταρα και ενεργοποιούν τους φυσικούς μηχανισμούς ανανέωσης του δέρματος.

 

Τα Συστήματα αναδόμησης δέρματος της pHformula προκαλούν την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων οι οποίοι διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και τη σύνθεση κολλαγόνου.

 

Image result for Συστήματα αναδόμησης δέρματος της pHformula

Τα ενεργά συστατικά μέσω του προηγμένου συστήματος μεταφοράς PHDVC απελευθερώνονται στο εσωτερικό του δέρματος χωρίς να έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, για το λόγο αυτό δεν προκαλείται ερεθισμός, ορατή απολέπιση και δεν χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης. Σαν επακόλουθο, οι πελάτες μας επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία με ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα, έχοντας βελτιώσει τη φωτογήρανση και τις ρυτίδες.

 

Στο MENTALE εφαρμόζουμε για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου εφαρμόζουμε τις θεραπείες

 

pHformula AGE 1,2,3, τρία στάδια θεραπείας με μοναδικό συνδυασμό οξέων με ισχυρή αντιγηραντική δράση

 

 

pHformula TCA touch

περιέχει 30% TCA (τον υψηλότερο βαθμό συγκέντρωσης και παρέχει τη δυνατότητα στο θεραπευτή να καθορίσει το βάθος διείσδυσης, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία μεταφοράς ενεργών συστατικών PH-DVC. Μια μοναδική μη επεμβατική πολυλειτουργική θεραπεία, για βαθιά  ανανέωση της ώριμης επιδερμίδας, αλλά και της επιδερμίδας που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

 

Για την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας σας προτείνουμε

 

AGE KIT περιέχει 4 προϊόντα μεταξύ των οποίων των ορό προετοιμασίας ACTIVE Formula και  AGE recovery συνδυασμός δραστικών οξέων με ισχυρή αντιρυτιδικη δράση

 

ABC KIT: περιέχει και τις τρεις βιταμινούχους κρέμες VITA A με ρετινόλη για αντιγήρανση, VITA B3 με νιασιναμίδιο για ενυδάτωση και λεύκανση, VITA C με σταθεροποιημένη βιταμίνη C για αντιοξείδωση και φωτεινότητα

 

POINT extra firm με σύμπλοκο πεπτιδίων (αποτέλεσμα Botox)

Ανορθώνει το δέρμα

Αναστέλλει τις επιδράσεις της βαρύτητας!!!!!

Το σφριγηλό, σφιχτό, υγιές δέρμα είναι πια κατάκτηση και της ώριμης ηλικίας!!!