Αιμίλιος Ροτσίδης, Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου Ζορπά στο Ράδιο 99FM

Αιμίλιος Ροτσίδης, Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου Ζορπά στο Ράδιο 99FM

Ο Αιμίλιος Ροτσίδης, Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου Ζορπά βρέθηκε στο στούντιο του ράδιο 99FM και παραχώρησε συνέντευξη στην Πηνελόπη Νεοφύτου για την ιστορία των φούρνων Ζορπά και στην εξέλιξή τους σε Όμιλο. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον ανθρώπινο και φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Ομίλου γιατί αυτό είναι που κάνει μια επιχείρηση να υπάρχει, να ξεχωρίζει  και να εξελίσσεται στη πάροδο των χρόνων.

Η Εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ ιδρύθηκε στην Αθηένου την 1η Οκτωβρίου 1975 από τον κο Ανδρέα Ζορπά. Συστάθηκε ως εταιρεία περιορισμένης ευθύνης στις 22/11/1979 με κύρια ασχολία την παραγωγή και διάθεση ειδών αρτοποιίας.

 

Drastiriotites omlou

Δραστηριότητες Ομίλου

Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή, διανομή και πώληση φρέσκων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Με το πέρασμα του χρόνου, η εταιρεία μεγάλωσε και εξελίχθηκε σε έναν ολοκληρωμένο Όμιλο Εταιρειών.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου επεκτάθηκαν παρέχοντας μέσα από τους Φούρνους Ζορπάς λαχταριστά γεύματα κουζίνας και ψησταριάς (Magerio), συμπεριλαμβάνοντας την παρασκευή και διάθεση σαλάτας, σάντουιτς και πίτσας με αγνά και φρέσκα υλικά. Στους Φούρνους Ζορπάς διατίθεται επίσης άριστης ποιότητας καφές, ροφήματα και φρέσκους χυμούς από το Coffee Berry.

 

Pralina confectioneries

Pralina Confectioneries

Η αγάπη μας για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, πρόσθεσε στην οικογένεια του Ομίλου και τα ζαχαροπλαστεία Pralina Confectioneries σε Λευκωσία και Λεμεσό. Μικρές boutique γλυκών που προσφέρουν γεύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

 

katastima NY

Κατάστημα στην Νέα Υόρκη

Ο Όμιλος εταιρειών Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ τα τελευταία χρόνια έχει εισχωρήσει δυναμικά και στο χώρο των εξαγωγών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ∆εκέμβριο του 2015 ο Όμιλος άνοιξε τα φτερά του εκτός συνόρων εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα στη Νέα Υόρκη με την επωνυμία The French Workshop.

Μια καινοτομική πρόταση εστίασης, με κορυφαίες γευστικές προτάσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής βασισμένες στα ξεχωριστά γλυκίσματα των Pralina Confectioneries αλλά και παραδοσιακά ψωμιά, κέικ και εδέσματα από αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Η αναγνώριση είναι πραγματικά συγκινητική και τα μηνύματα εξαιρετικά ενθαρρυντικά για το μέλλον.

Akai

Ο όμιλος εταιρειών Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ. , πιστός στη παράδοση του για ποιοτικό φαγητό, έφερε στην περιοχή Κάπαρη στον Πρωταρά, ένα value for money ασιατικό εστιατόριο, το οποίο αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική πρόταση για γρήγορο και ποιοτικό φαγητό στην περιοχή. Ένας μοντέρνος χώρος με ιδιαίτερη minimal διακόσμηση, εμπνευσμένος από την ασιατική τέχνη της χαρτοκοπτικής, το Kirigami και ανοιχτή κουζίνα , στην οποία ετοιμάζονται καθημερινά ασιατικοί γαστρονομικοί θησαυροί. Μοναδικά πιάτα που ξυπνούν κάθε ένστικτο και ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις.

katastima NY

Coffee Berry

Μια συνεργασία που προέκυψε από την ανάγκη για διάθεση σταθερής ποιότητας και μοναδικότητας καφέ, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής. Αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Coffee berry, ο όμιλος έφερε στους Φούρνους Ζορπάς ένα μοναδικό coffee to go concept, βασισμένο απόλυτα στις αρχές του 3ου κύματος καφέ και στις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Εντυπωσιακό station καφέ που μαγνητίζει τα βλέμματα και αποκλειστικές ποικιλίες καφέ από προορισμούς όπως η Κένυα και ο Παναμάς, ζεστά ή κρύα ροφήματα, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιών, φυσικούς χυμούς και γρανίτες.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Σημαντική είναι η προσφορά του Ομίλου προς το κοινωνικό σύνολο. Από το Μάιο 2010 ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Ίδρυμα «ΜΑΖΙ», Ίδρυμα διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας.

Το Ίδρυμα «ΜΑΖΙ» έχει ως πρωταρχικό του στόχο και σκοπό την έγκυρη ενημέρωση, επιμόρφωση αλλά και την εκπαίδευση του κοινού σε θέματα που αφορούν στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία καθώς και την ανάληψη επιστημονικού και ερευνητικού έργου με στόχο την υγεία των πολιτών.

Το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου Εταιρειών Ζορπά, υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της ανάπτυξής του και ξεπερνά σήμερα τα 2500 άτομα.

40 Xronia maziΔυο νέα καταστήματα στην Λάρνακα έχουν λειτουργήσει αυτό το μήνα.