Ανοίξαμε τώρα και στην Αραδίππου! 16 χρόνια Smart, 16 καταστήματα!

Ανοίξαμε τώρα και στην Αραδίππου!     16 χρόνια Smart, 16 καταστήματα!

Ανοίξαμε τώρα και στην Αραδίππου!

16 χρόνια Smart, 16 καταστήματα!

SMART-LOGO-BLUE-01s1

s2s3

s4s5

Τα καταστήματα Smart, τα πραγματικά Discount Shops, εδώ και 16 χρόνια δίνουν με επιτυχία το παρόν τους στην κυπριακή αγορά! Χιλιάδες καταναλωτές προτιμούν και επιλέγουν τα Smart για τις αγορές τους σε γνωστά και επώνυμα προϊόντα.

 

Τις τελευταίες μέρες τα πραγματικά Discount Shops Smart λειτούργησαν με επιτυχία το 16ο τους κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην Αραδίπου, στην οδό Ελευθερίας 32, στον κεντρικό δρόμο Λάρνακας Λευκωσίας.

 

Στην επαρχία Λάρνακας λειτουργούν ήδη τέσσερα καταστήματα Smart. Το κεντρικό στην Παύλου Βαλδασερίδη, στην περιοχή Αγίου Λαζάρου, στις Αγγλισίδες και στο Μενεού. Το άνοιγμα του νέου Smart στην Αραδίππου ( του δεύτερου μεγαλύτερου σε έκταση Δήμου στην Κύπρο) μαζί με τα άλλα τέσσερα Smart μπορούν τώρα να εξυπηρετήσουν ακόμα καλύτερα το καταναλωτικό κοινό που αρέσκεται στις έξυπνες τιμές που προσφέρουν τα Smart.

 

Όλα τα καταστήματα Smart διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε γνωστά και επώνυμα προϊόντα. Τρόφιμα, ποτά, είδη καθαρισμού, καλλυντικά, χαρτικά και πολλά άλλα, σε ολόχρονα χαμηλές τιμές. Στα Smart οι καταναλωτές αγοράζουν όσα θέλουν και ό,τι θέλουν χωρίς περιορισμούς.

 

 

Smart Αραδίππου

Ελευθερίας 32

7101 Αραδίππου

Τηλέφωνο: 24 534 533