Ανόρθωση: Υπέγραψε και έρχεται ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Υπέγραψε και έρχεται ο Τιμούρ

Η νέα εποχή Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση, είναι επίσημη. Ο Γεωργιανός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του μέσα στο Σαββατοκυρίακο που μας πέρασε, όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας, 24sports.com.cy και είναι ξανά προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου.

Ο 51χρονος Γεωργιανός προπονητής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυριά» διετούς διάρκειας και επιστρέφει μετά από μια δεκαετία στον πάγκο της Ανόρθωσης για δεύτερη θητεία. Βέβαια, είχε και μια αρκετά επιτυχημένη περίοδο που δεν ολοκληρώθηκε στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ο Κετσπάγια επιστρέφει στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Η δουλειά που έχει να κάνει αναλαμβάνοντας από την νέα περίδιο είναι πάρα πολλή, καθότι επιστρέφει σε ένα πολύ δύσκολο χρονικό σημείο για την Ανόρθωση και καλείται να ανατρέψει τα κακώς έχοντα που υπάρχουν στην ομάδα αυτή την στιγμή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν αναμένεται να αναλάβει από τώρα την ομάδα της Αμμοχώστου και στο τιμόνι αυτής θα παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροοπτού μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ο Ολλανδός, Γιούργκεν Στρέπελ.