Ανόρθωση: Τα δεδομένα με την περίπτωση του Μαργκάσα

Ανόρθωση: Τα δεδομένα με την περίπτωση του Μαργκάσα

Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται απρόσκοπτα στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας» με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, έχοντας ήδη συμφωνήσει με πέντε περιπτώσεις.

Εξ αυτών μόνο ο Γιώργος Γκαλίτσιος έχει ανακοινωθεί ωστόσο σύντομα αναμένεται να ταξιδέψουν στην Κύπρο για τα τυπικά οι Μπράνκο Βργκοτς, Γκιόργκι Λόρια, Θεόδωρος Βασιλακάκης και Τορνίκε Οκριασβίλι.

Η τακτική του Γεωργιανού τεχνικού είναι γνώριμη ποντάροντας στην ελληνική και γεωργιανή αγορά ενώ ματιές υπάρχουν και εντός συνόρων, σκανάροντας διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Μάριος Αντωνιάδης και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Στην κατηγορία αυτή εισέρχεται και το όνομα του Ρενάτο Μαργκάσα ο οποίος συνδυάζει εμπειρία με ικανότητα ανταπόκρισης σε πάμπολλες θέσεις, σε όλες τις γραμμές.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ενδεχομένως να μην προορίζει τον Πορτογάλο για τις βασικές του επιλογές ωστόσο το γεγονός ότι είναι πολυσύνθετος και ταυτόχρονα έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τον καθιστά ως μια βατή και ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το οικονομικό σκέλος αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο μιας και από πλευράς Ανόρθωσης δεν υπάρχει πρόθεση για καταβολή της ρήτρας προς τη συμπολίτισσα και εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βρει τη λύση.

Η περίπτωση του Ρενάτο Μαργκάσα δεν αναμένεται να μακρηγορήσει και εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας, είτε αυτές είναι θετικές, είτε είναι αρνητικές.