Ανόρθωση: «Τελειωμένο» του Μαργκάσα

Ανόρθωση: «Τελειωμένο» του Μαργκάσα

Τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η μεταγραφή του Ρενάτο Μαργκάσα στην Ανόρθωση. Ο κυπροποιημένος Πορτογάλος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Αμμοχώστου και θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Η μεταγραφή και το συμβόλαιο του Μαργκάσα θα στοιχίσει στην Ανόρθωση γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ και σε αυτό το ποσό υπολογίζεται και η ρήτρα των 50 χιλιάδων ευρώ που θα καταβληθεί στη Νέα Σαλαμίνα

Ο 34χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής ταιριάζει απόλυτα με την αγωνιστική φιλοσοφία του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής της Ανόρθωσης θεωρεί ότι ο Μαργκάσα μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα της Αμμοχώστου, αγωνιζόμενος σε αρκετές θέσεις.

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Μαργκάσα στην Ανόρθωση αναμένεται να προκύψει μετά τις 31 Μαϊου, όταν θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του 34χρονου με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Μαργκάσα κατέγραψε 32 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας τεράστια συμβολή στην εξαιρετική πορεία που έκανε η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Η Ανόρθωση θα γίνει η 5η κυπριακή ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο Μαργκάσα μετά τις Δόξα, ΑΕΚ, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα.