Απλώς κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το..

Απλώς κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το..

Γνωστή από την αρχαιότητα ως “Νησί της Αγάπης”, η Κύπρος αποτελεί ένα ειδυλλιακό μέρος για τον γάμο των ονείρων σας. Το Nissi Beach Resort, κτισμένο σε μια από τις πιο μαγικές παραλίες του νησιού, προσφέρεται ως η ιδανική τοποθεσία για τους γαμήλιους εορτασμούς σας.

Δεσμευμένος να σας απαλλάξει από το άγχος της ημέρας του γάμου σας, ο Wedding Manager κ. Μάριος Χαραλάμπους και η ομάδα του είναι στη διάθεσή σας, έτοιμοι να αναλάβουν τα πάντα – από τον σχεδιασμό, τον στολισμό και το φαγητό μέχρι το πρόγραμμα ψυχαγωγίας για εσάς και τους καλεσμένους σας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων και εορτασμών, ο Μάριος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο charalambous@nissi-beach.com.cy.

Φοίνικες, απαλός ήχος των κυμάτων και εσείς περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα σας πρόσωπα που είναι εκεί, για να μοιραστούν τη χαρά σας. Απλώς κλείστε τα μάτια και φανταστείτε το. Η τελετή του γάμου σας – πολιτικός γάμος, θρησκευτικός γάμος ή ανανέωση των όρκων αγάπης σας – μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Nissi Beach Resort. Η τελετή μπορεί να διευθετηθεί απευθείας από το ξενοδοχείο ή μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα και εμείς σας παρέχουμε μια πλήρη λίστα με όλα τα έγγραφα που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ολοκλήρωση του γάμου σας και των τυπικών διαδικασιών που τον συνοδεύουν.