ΑΠΟΕΛ: Με ιταλική φινέτσα οι νέες στολές των πρωταθλητών

ΑΠΟΕΛ: Με ιταλική φινέτσα οι νέες στολές των πρωταθλητών

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τις εμφανίσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Όλες οι λεπτομέρειες:

Η Macron, η κορυφαία εταιρεία ένδυσης ομάδων διεθνώς και ο ΑΠΟΕΛ, η κυπριακή ομάδα που μόλις κατέκτησε το 28ο πρωτάθλημα στην ιστορία της καταρρίπτοντας και το ρεκόρ συνεχόμενων κατακτήσεων όλων των εποχών , παρουσίασαν σήμερα τις επίσημες εμφανίσεις που θα φορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» την επόμενη χρονιά εγκαινιάζοντας και επίσημα τη μεταξύ τους συνεργασία.

Η Εντός έδρας (1η εμφάνιση), με στενό κολάρο είναι σχεδιασμένη με πλατιές κάθετες ρίγες σε κίτρινο και μπλε χρώμα, τυπωμένη με την μέθοδο sublimation. Στο πίσω εσωτερικό μέρος του λαιμού είναι τυπωμένη η φράση “ΑΠΟΕΛ ΕΛΛΗΝΩΝ”. Στο στήθος δεξιά, βρίσκεται ο Hero (Ήρωας) το νέο λογότυπο του ιταλικού brand της Macron ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ.

Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση “APOEL FC”. Το κόψιμο είναι αθλητικό (Slim Fit) ενώ η τεχνολογία micromesh επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει. Το σορτσάκι είναι κίτρινο με μπλε ρίγες στο πλάι ενώ και οι κάλτσες είναι κίτρινες με μπλε λεπτομέρειες και την επιγραφή “APOEL FC”.

Όσο αφορά την Εκτός έδρας (2η εμφάνιση) επιλέχθηκε το μαύρο. Στο μπροστά μέρος της εμφάνισης υπάρχουν τρεις ενότητες γκρι με διαφορετικές αποχρώσεις που αγκαλιάζουν συμμετρικά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Δεξιά κάτω βρίσκεται σε ανάγλυφη μορφή η σημαία που χρησιμοποιείτε στο γήπεδο από τους οπαδούς της ομάδας και αναφέρει την χρονιά ίδρυσης του συλλόγου, το 1926.

Ο λαιμός είναι στυλ «coreana» με μπλε και κίτρινο χρώμα. Στο στήθος δεξιά, ο Hero (Ήρωας) Macron, το νέο λογότυπο του ιταλικού brand ενώ αριστερά το λογότυπο του ΑΠΟΕΛ. Στο πίσω μέρος της εμφάνισης με ειδική ραφή βρίσκεται η φράση “APOEL FC”. Το σορτσάκι είναι μαύρο με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες στο πλάι ενώ και οι κάλτσες είναι επίσης μαύρες με κίτρινες και μπλε λεπτομέρειες και την επιγραφή “APOEL FC”.

Μια ακόμη λεπτομέρεια που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε αγωνιστική εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ είναι ότι στο εσωτερικό υπάρχει με σιλικόνη η επιγραφή «Για τα αδέλφια όλα που κοιτάνε τώρα από τον ουρανό». Ένας στίχος που συνδέει στον απόλυτο βαθμό, τον ΑΠΟΕΛ με τους οπαδούς του.

Χαρακτηριστικό των νέων εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ, όπως και του προπονητικού υλικού ένδυσης των Πρωταθλητών Κύπρου, είναι το νέο σήμα κατατεθέν της Ιταλικής εταιρείας: ο Hero (ο Ήρωας) Macron. Το νέο λογότυπο αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη μορφή ενώ είναι εμπνευσμένο από την κορυφή του βέλους, που κατ’ ορισμό αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την ταχύτητα. Ο Macron Hero, συμβολίζειμε επιτυχία τη χαρά στο τέλος της αναμέτρησης. Την πραγματοποίηση ενός στόχου. Κούραση, Πάθος και αποτελεσματικότητα! Αυτή είναι η φιλοσοφία της Macron : “Work hard. Play harder”.