ΑΠΟΕΛ: Όλα δείχνουν συμφωνία με Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: Όλα δείχνουν συμφωνία με Άλεφ

Με το που ακούστηκε το όνομα του Άλεφ για τον ΑΠΟΕΛ προκλήθηκε ένας μικρός χαμός στα ποδοσφαιρικά πράγματα της Κύπρου, αφού είναι παίκτης που στον Απόλλωνα ξεχώρισε και κάθε φίλαθλος θα τον ήθελε στην ομάδα του.

Το όλο ζήτημα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Άλεφ να ταξιδεύει για Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έβαλαν ένα ατζέντη να κάνει τη δουλειά με την Μπράγκα και τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου και σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε η συμφωνία είναι πολύ πιθανή αφού στους βασικούς της όρους υπάρχει σύγκλιση απόψεων.

Ο Άλεφ διατηρεί συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2020, αλλά δεν επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Αυτό που συνέβη, είναι πως τον κάλεσαν για κατ΄ιδίαν συνάντηση όπου θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Πρόθεσή τους είναι είτε να τον πουλήσουν, είτε να του επεκτείνουν το συμβόλαιό μέχρι το 2021 και μετά να τον δανείσουν. Πρακτική που εφήρμοσαν τα δυο προηγούμενα χρόνια σε Απόλλωνα και ΑΕΚ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει πρόταση και για τα δυο ενδεχόμενα, δηλαδή δεν αποκλείεται να προκύψει συμφωνία για πλήρη αγορά των δικαιωμάτων του από τους πρωταθλητές μας. Η άποψη που υπάρχει για τον παίκτη είναι εξαιρετική και έχει δοκιμαστεί ήδη στην Κύπρο, κάτι που βοηθά ως προς το να ενσωματωθεί στην ομάδα άμεσα.

Το όλο ζήτημα είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τη συνάντηση παίκτη-Μπράγκας, με τον Άλεφ να ταξιδεύει για Αυστρία την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ. Έπαιξε πέρσι ομίλους του τσάμπιονς λιγκ με την ΑΕΚ και θα ήθελε να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να του προσφέρει αυτή την προοπτική και είναι κάτι που μετρά.