ΑΠΟΕΛ: Tι ισχύει για Αρτυματά

ΑΠΟΕΛ: Tι ισχύει για Αρτυματά

Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για ακόμη ένα χρόνο (μέχρι το καλοκαίρι του 2020) ωστόσο το μέλλον του Κωστάκη Αρτυματά στον Αρχάγγελο είναι αβέβαιο. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας.

Τον Παραλιμνίνη μεσοαμυντικό καλοβλέπει η ΑΕΚ η οποία φαίνεται να έχει εκφράσει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον. Είναι πολύ πιθανό να μπει στο παιχνίδι απόκτησης του και η Ανόρθωση λόγω της παρουσίας του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο 26χρονος Παραλιμνίτης δεν κατάφερε να καθιερωθεί στον ΑΠΟΕΛ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τραμετσάνι, καταγράφοντας πολύ λίγες συμμετοχές στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα κατέγραψε μόλις 459 λεπτά στο πρωτάθλημα σε σύνολο 12 συμμετοχών, παίρνοντας μόλις σε πέντε αγώνες φανέλα βασικού.

Το οξύμωρο είναι ότι με την Εθνική Κύπρου κατέγραψε περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από ότι με τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Αρτυματάς αναδείχτηκε από την ΚΟΠ ως πολυτιμότερος παίκτης της ανδρικής ομάδας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν λέει όχι σε μια πιθανή παραχώρηση του Αρτυματά, εφόσον βέβαια ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Το θέμα του Αρτυματά αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες αποχώρησης του από τον ΑΠΟΕΛ να είναι πάρα πολλές.