Απόλλων: Αγκίρε ο πρώτος

Απόλλων: Αγκίρε ο πρώτος

Από τον Ντιέγκο Αγκίρε ξεκίνησε τις ανακοινώσεις ο Απόλλωνας για τις προσθήκες που θα κάνει στο ρόστερ του. Η συμφωνία με τον Ισπανό, ακραίο μέσο ήταν γνωστή, αλλά σήμερα έγινε η επισημοποίηση.

«Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ανακοινώνει τη συμφωνία της με τη Ρεάλ Σαραγόζα για την απόκτηση του επιθετικού Ντιέγκο Αγκίρε μέχρι το Μάιο του 2021», αναφέρει το μήνυμα που απέστειλε το γραφείο τύπου.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις στην αριστερή πλευρά. Η κύρια του θέση είναι αυτή του εξτρέμ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία τόσο ως μέσος, όσο και ως ακραίος οπισθοφύλακας. Αυτό το στοιχείο δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του Απόλλωνα να του δίνει τις απαιτούμενες λύσεις, όσο το δυνατό περισσότερο.

Κύριο του προσόν είναι η ταχύτητα και η εμπειρία που διαθέτει. Μειονέκτημα του είναι ότι δεν σκοράρει και πολλά γκολ, αν και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός.

Σε Τολέδο, Οβιέδο, Ράγιο Βαγιεκάνο και Σαραγόσα σε προηγούμενες σεζόν έχει σκοράρει μόνο 11 γκολ στο σύνολο. Είναι ένα στοιχείο που καλείται να το βελτιώσει πολύ σύντομα με την κάθοδό του στη Λεμεσό.