Απόλλων: Δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο

Απόλλων: Δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσει για το καλύτερο

Στην μάχη των ομίλων του Europa League ρίχνεται σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο «Ολύμπικο» της Λάτσιο. Η αποστολή είναι δύσκολη, όπως θα είναι σε όλους τους αγώνες του ομίλου, καθώς οι ομάδες που κληρώθηκε να αγωνιστεί είναι πολύ μεγαλύτερου μεγέθους.

Ωστόσο, στον Απόλλωνα τόνισαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Όπως έκαναν και πέρσι, παίρνοντας ισοπαλία στην Αγγλία με την Έβερτον, αλλά και από την Λυόν και την Αταλάντα στην Κύπρο.

Να γράψει ιστορία και στην «αιώνια πόλη» η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή

Μοναδικό πρόβλημα αυτό του Κέβιν Μπρου, ο οποίος ανέβασε ρυθμούς αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Μουσταφά Καραγιόλ θα είναι διαθέσιμος.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Σωφρόνης Αυγουστή ετοιμάζει τα πλάνα του, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν διαφοροποιήσει σε σχέση με αυτά που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα. Θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Φώτης Παπουλής και θα πάρει ρόλο ελεύθερου πίσω από τον Μάγκλιτσα.

Ο Σαρδινέρο θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα, παίρνοντας την μία από τις δύο θέσεις στα άκρα της επίθεσης. Για την άλλη θέση, επικρατέστερος είναι ο Φαγκούντο Περέιρα, ο οποίος έκανε καλά παιχνίδια τόσο με την Βασιλεία, όσο και με την Πάφο. Άλλη επιλογή είναι ο Σκέμπρι, αλλά και ο Καραγιόλ.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα διατηρήσουν τις θέσεις τους, καθώς είναι ο βασικός κορμός της ομάδας. Συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Μπρούνο Βάλε. Η τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Πέδρο (δεξιά), Βασιλείου (αριστερά), Ρομπέρζ και Γιούστε. Στον άξονα θα δούμε και πάλι τους Σακέτι και Χάμπο, με τον Παπουλή να βρίσκεται μπροστά τους. Στην επίθεση όπως είπαμε θα βρίσκονται οι Μαγκλίτσα, Σαρδινέρο και Περέιρα.

Με αυτά που λέμε, είναι αντιληπτό ότι ο Απόλλωνας πήγε στην Ρώμη και θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι του. Όπως κάνει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, από την μέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης.