Απόλλων: Έκλεισε Γιαννιώτα!

Απόλλων: Έκλεισε Γιαννιώτα!

Μεγάλη μεταγραφική «βόμβα» ενεργοποίησε ο Απόλλωνας. Η ομάδα της Λεμεσού τα βρήκε σε όλα με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο αυτή τη φορά για λογαριασμό των «κυανόλευκων».

Ο Απόλλωνας παίρνει άλλο ένα παίκτη εγνωσμένης αξίας για τα φτερά μετά τον Γκακπέ για τον οποίο εκκρεμεί επίσης η ανακοίνωση. Για τον Γιαννιώτα επέδειξε ενδιαφέρον και η Ανόρθωση όμως ο Απόλλωνας κινήθηκε αποφασιστικά και κατάφερε να κάνει δικό του τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό.

Ο Γιαννιώτας δεν έκανε καλή σεζόν πέρσι με την ΑΕΚ καταγράφοντας μόλις 13 συμμετοχές. Ο Ελλαδίτης έκανε τις καλύτερες του χρονιές στην Κύπρο (με τον ΑΠΟΕΛ) και το ίδιο ευελπιστεί να συμβεί και τώρα. Ο ίδιος πιστεύει ότι στον Απόλλωνα μπορεί να αναγεννηθεί αγωνιστικά και να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Πριν από λίγο η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ελλαδίτη ακραίο επιθετικό: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό Γιάννη Γιαννιώτα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα σε αυτόν τον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η επισιμοποίηση της μεταγραφής του Γιαννιώτα στον Απόλλωνα είναι θέμα ωρών.