Απόλλων: Στην Κύπρο θα είναι αλλιώς

Απόλλων: Στην Κύπρο θα είναι αλλιώς

Δεν κύλησε όπως θα ήθελε το χθεσινό παιχνίδι ο Απόλλωνας. Η διαφορά της ποιότητας ήταν κάτι περισσότερο από φανερή, όμως στο τέλος όπως πολλάκις γράψαμε δεν μέτρησε αυτό. Οι Λιθουανοί χωρίς να κάνουν τίποτα, χωρίς να κάνουν καν τα βασικό πήραν τη νίκη στην έδρα του. Και τώρα η ομάδα του Αυγουστή θέλει την αντίδραση.

Σίγουρα θα μπορούσαμε να βρούμε πολλούς λόγους για τους οποίους ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα. Ήταν ένας περίεργος αγώνας, με τον καιρό να μην είναι υπέρ του Απόλλωνα, τον αγωνιστικό χώρο να ευνοεί τους Λιθουανούς, όπως και η διακοπή, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Στούμπρας μια φορά και με τους τραυματισμούς που είχε η ομάδα της Λεμεσού.

Δεν είναι όμως αυτό το νόημα. Το νόημα είναι η επόμενη μέρα και αυτά που πρέπει να γίνουν στην Κύπρο. Η αντίδραση που πρέπει να βρει ο Απόλλωνας και το 2-0 που θα χρειαστεί. Στην Κύπρο ο αγώνας θα είναι εντελώς διαφορετικός. Πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικός. Το τέρμα θα δώσει ψυχολογία και θα γκρεμίσει τους Λιθουανούς οι οποίοι θα αμυνθούν κάτι περισσότερο από μαζικά. Γρήγορη αλλαγή μπάλας, ταχύτητα, καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και στο σουτ / κεφαλιά / πλασέ. Αυτό χρειάζεται ο Απόλλωνας. Παίκτες ηγέτες πρέπει να βγουν μπροστά και να οδηγήσουν την ομάδα στο ζητούμενο. Παπουλής, Πέδρο και τόσοι άλλοι θα πρέπει να δείξουν τον καλό τους εαυτό και να σπρώξουν όλη την ομάδα προς τη νίκη.

Από νωρίς ο Απόλλωνας καλείται να δείξει πως έχει το τσαγανό, τη πίστη, τη ψυχολογική δύναμη, το πάθος και τη θέληση να ανατρέψει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν είναι δύσκολο, όμως θα χρειαστεί προσπάθεια. Το θέμα είναι η ομάδα του Αυγουστή να μπει όπως αυτή ξέρει και να κάνει αυτό που μας συνήθισε την περσινή σεζόν.