Δεξίωση:Τι να προσέξω

Δεξίωση:Τι να προσέξω

neraidorama_wedding_catering

Ο γάμος είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας, γι’αυτό το λόγο σας δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσει την κατάλληλη οργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Σκοπός μας είναι ο γάμος σας να είναι επιτυχημένος ώστε να περάσουν οι καλεσμένοι σας καλά…και εσείς καλύτερα…

Απο τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε είναι ο χώρος που πρέπει να γίνει η δεξίωσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε μία βίλα,ένα ξενοδοχείο, ένα κτήμα της αρεσκείας σας ή ακόμα και τον κήπο του σπιτιού σας. Ότι και να επιλέξετε χρειάζετε προσεκτική οργάνωση, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Πρώτα από όλα, οι συγγενείς πρέπει να φτάσουν στο χώρο της δεξίωσης γάμου πριν απο το ζευγάρι ώστε να καθήσουν σε ξεχωριστό, από τα προκαθορισμένα για τους καλεσμένους, τραπέζια, με σκοπό να δεχτούν ακόμα μια φορά τις ευχές των καλεσμένων. Ακόμα, πριν από εσάς στην δεξίωση γάμου πρέπει να φτάσουν οι καλεσμένοι σας και αφού πουν τα ονόματά τους, οι υπεύθυνοι της δεξίωσης να τους οδηγήσουν στο τραπέζι που εσείς θα έχετε προκαθορίσει για τον καθένα, αφού πρώτα θα τους έχουν προσφέρει κατά την είσοδό τους ένα εντυπωσιακό και εύγευστο κοκτέιλ.

Μόλις τακτοποιηθούν όλοι, σειρά έχει η άφιξή σας στην δεξίωση γάμου. Μην ξεχάσετε πριν ακόμα φτάσετε να ειδοποιείσετε τον υπεύθυνο ότι φτάνετε, ώστε να φροντίσει να έχει έτοιμο το τραγούδι που έχετε επιλέξει να ακουστεί κατά την είσοδό σας στο χώρο της δεξίωσης. Όταν διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας τραγούδι ακούγετε δυνατά φραντίστε να κάνετε μια άκρως εντυπωσιακή και απαστράπτουσα εμφάνιση στη δεξίωση γάμου.

wed11

Επίσης θα ήταν υπέροχο κατα την άφιξη σας οι προβολείς να εστιάσουν μόνο σε εσάς, πυροτεχνήματα και μπαλόνια να σας περιτριγυριζούν. Στη συνέχεια θα κάτσετε στο εκθαμβωτικά στολισμένο τραπέζι σας και ύστερα από την μουσική υπόκρουση την οποία πάλι θα έχετε επιλέξει, ακολουθεί η κοπή της γαμήλιας τούρτας και το άνοιγμα της σαμπάνιας.

Toyrta_gamou

Η πιο ρομαντική στιγμή της δεξίωσης γάμου έφτασε, ο πρώτος χορός του ζευγαριού στην πίστα, όπου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Επιλέξτε το τραγούδι που σας θυμίζει την στιγμή της γνωριμίας σας και θα εκφράζει όλο τον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Όταν θα τελειώσετε τον ρομαντικό χορό σας, θα επιστρέψετε στο νυφικό τραπέζι και σειρά έχει το σερβίρισμα του φαγητού στους καλεσμένους. Αυτή τη φορά θα επιλέξετε μελωδική και απαλή μουσική ώστε να μην ενοχληθούν οι καλεσμένοι όσο απολαμβάνουν τις γεύσεις που έχετε επιλέξει. Αφού οι καλεσμένοι σας τελειώσουν το φαγητό τους, περνάτε από όλα τα τραπέζια της δεξίωσης γάμου με ένα ποτήρι σαμπάνια προκειμένου να τους ευχαριστήσετε που παρεβρέθηκαν στο γάμο σας, αλλά να τους δώσετε και την ευκαιρία να σας ευχηθούν ακόμα μια φορά.

Τέλος, αφεθείτε στις μουσικές επιλογές της ορχήστρας και απολαύστε το γλέντι με τους καλεσμένους σας. Συνήθως ο χορός της γαμήλιας δεξίωσης ξεκινά με τους γονείς της νύφης και του γαμπρού.