Έλενα Πάτσιου Jewellery Shop

Έλενα Πάτσιου Jewellery Shop

Πόσα χρόνια έχετε το χρυσοχοείο αυτό;

Η κ. Έλενα είναι ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου elena patsiou jewellery shop  εδώ  και  29 χρόνια..

 

Ήταν μια οικογενειακή επιχείρηση;

Η αφορμή να ασχοληθεί με το επάγγελμα όπως μας είπε ήταν ο πατέρας της καθώς ήταν παλιός χρυσοχόος. Ο πελάτης πάντα αναζητά το γούστο της γιατί την εμπιστεύονται ,όπως μας έχει αναφέρει δουλεύει με Ντόπιους καθώς ο τουρισμός της Λάρνακας υστερεί αν και τα τελευταία χρόνια το εμπορικό κέντρο Έχει κάνει θεαματικές αλλαγές!

No automatic alt text available.

Έχετε παρατηρήσει μείωση πελατών  τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης;

Στα 29 χρονιά λειτουργείας του καταστήματος έχει βιώσει αρκετές αλλαγές στο εμπόριο . το 2013 ήταν δύσκολη Χρόνια για όλους και ειδικά για εμάς που οι επιχειρήσεις μας εμπορευόμαστε προϊόντα πολυτελείας.

No automatic alt text available.

Τι είναι αυτό που πιστεύετε σας ξεχωρίζει από άλλα χρυσοχοεία;

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε εξαίρετα κοσμήματα διαμάντια για όλα τα γούστα ιταλικά αλλά και δικά της εξαίρετα σχέδια!

Ρολόγια επώνυμων οίκον αλλά και ασημί…

 

 

Ποιο είδος κοσμήματος βρίσκετε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών; Τώρα που διανύουμε περίοδο Χριστουγέννων και τα κοσμήματα είναι ένα δώρο που προτιμούν πολλοί για να χαρίσουν στα δικά τους άτομα, τι θα συστήνατε στους πελάτες σας να αγοράσουν; Ποιο είναι κατάλληλο για αυτή την περίσταση;

Σίγουρα τα διαμάντια γιατί τα Χριστούγεννα απαιτούν λάμψη και ένα καινούριο προϊόν που έχει έρθει για πρώτη φορά στη Λάρνακα είναι τα γνωστά κοσμήματα ……allover _ by _ athina

Ένα νέο Μπραντ  πού θα καταπλήξει..