Γαμήλιο Ταξίδι: Τι να προσέξω

Γαμήλιο Ταξίδι: Τι να προσέξω

honeymoon

Αφού ως ερωτευμένο ζευγάρι έχετε αποφασίσει τον προορισμό και τα έξοδα για το ταξίδι του μέλιτος,  Θα πρέπει να οργανώσετε τη ρομαντική φυγή σας!

Αν μπορείτε, κλείστε την πτήση σας μια σεζόν πριν. Δεν αστειευόμαστε, μιλάμε για 5 ή 6 μήνες πριν. Σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα τα χρήματα και αφού ξέρετε πότε φεύγετε, έχετε τη δυνατότητα να ετοιμάσετε τα υπόλοιπα σχέδια. Σημειώστε τους αριθμούς κράτησης και φυλάξτε τους με τα υπόλοιπα χαρτιά για το ταξίδι του μέλιτος.  Επιβεβαιώστε την πτήση σας 3 μήνες πριν & 48 ώρες πριν, για να δείτε αν υπάρχουν κάποιες αλλαγές την ημέρα της αναχώρησης σας.

Κράτηση δωματίου

Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η κράτηση του δωματίου σας. Ανακαλύψτε το καλύτερο δωμάτιο που μπορείτε να έχετε με τα χρήματα που διαθέτετε, γι’  αυτό το μοναδικό ταξίδι της ζωής σας. Ζητήστε από τα ξενοδοχεία συγκεκριμένες πληροφορίες για τα δωμάτια, τα οποία να είναι ήσυχα, να έχουν την καλύτερη θέα, κ.λ.π….

Μην ξεχάσετε να τους πείτε ότι είναι το ταξίδι του μέλιτος, γιατί σίγουρα θα σας προσφέρουν ότι είναι καλύτερο για εσάς. Ό,τι πιο ρομαντικό και ονειρεμένο!

victor_hugo_suite_honeymoon_eulah_hotel_jersey_window

Οργάνωση

Φυλάξτε όλα όσα έχετε ήδη διοργανώσει, τα εισιτήρια, τους αριθμούς κράτησης, οτιδήποτε άλλο, σ’ ένα φάκελο που θα ονομάσετε γαμήλιο ταξίδι, έτσι ώστε να μην χαθεί τίποτα. Να έχετε δύο αντίγραφα από το καθένα, ένα για εσάς, για να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε και ένα που θα αφήσετε στη μητέρα ή τον καλύτερο φίλο σας για τον ίδιο λόγο.

 

honeymoon2