Η Όλγα Πηλιάκη μίλησε πρώτη φορά στο Πρωινό για το θάνατο της αδερφής της και δεν άντεξε και λύγισε on camera! AdTech Ad H Όλγα ανέφερε: «Το τραγούδι που θα χορέψω στο Dancing with the stars έχει να κάνει με την απώλεια της αδερφής μου. Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα…»! Δείτε τι άλλο είπε για το θάνατο της αδερφής της! Λύγισε η Όλγα Πηλιάκη: «Ο θάνατος της αδερφής μου με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου»!

Η Όλγα Πηλιάκη μίλησε πρώτη φορά στο Πρωινό για το θάνατο της αδερφής της και δεν άντεξε και λύγισε on camera!  AdTech Ad H Όλγα ανέφερε: «Το τραγούδι που θα χορέψω στο Dancing with the stars έχει να κάνει με την απώλεια της αδερφής μου. Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα…»!   Δείτε τι άλλο είπε για το θάνατο της αδερφής της!  Λύγισε η Όλγα Πηλιάκη: «Ο θάνατος της αδερφής μου με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου»!

ele

Είναι ο επίγειος παράδεισος τους. Εκεί στα Αχλα, όχι μόνο ηρεμούν, αλλά κάθε χρόνο κάνουν ακόμα καλύτερο το συγκρότημα που ξεκίνησε πριν από χρόνια ο Ματέο Παντζόπουλος και έγινε πια διάσημο με τις επισκέψεις της Ελένης Μενεγάκη.

AdTech Ad

Για να ανανεώσουν, ωστόσο, το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Άνδρου η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, αποφάσισαν σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Secret να προσφέρουν σεμινάρια γιόγκα σε όσους διαμένουν στο εναλλακτικό ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αυτά ξεκινούν πριν από την έναρξη της θερινής σεζόν, δηλαδή ήδη βρίσκονται στα Αχλα έμπειροι δάσκαλοι από όλο τον κόσμο, καθώς στο «Οναρ» πραγματοποιούνται εκδρομές με θέμα τη γιόγκα και τον διαλογισμό, που διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή μεμονωμένους καθηγητές.

Τα μαθήματα, μάλιστα, γίνονται σε κυκλικές μογγολικές σκηνές, yurts (δεν έχουν καμία σχέση με τις συμβατικές σκηνές), κάτω από τη σκιά γιγαντιαίων πλατάνων, δίπλα στον καταρράκτη ή κοντά στον φάρο, ενώ ο σεφ μπορεί να προσφέρει γεύματα με βιολογικά προϊόντα από τον κήπο στους συμμετέχοντες.

Η Ελένη θέλει να συμμετάσχει και η ίδια σε ένα από τα προγράμματα που έχουν μεγάλη ζήτηση και, αν τα καταφέρει, θα βρεθεί στην Ανδρο τον επόμενο μήνα. Η παρουσιάστρια έχει ήδη σκεφτεί τις αλλαγές που θα κάνει στον βιότοπο και τις προσθήκες που θέλει να επιμεληθεί η ίδια, αφού μαζί με τον σύζυγο της έχουν αποφασίσει κάθε χρόνο οι πιστοί επισκέπτες τους να βλέπουν τον χώρο ανανεωμένο.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/