Η θαυματουργή άσκηση που θα σου χαρίσει τα καλογυμνασμένα πόδια της Kate Hudson

Η θαυματουργή άσκηση που θα σου χαρίσει τα καλογυμνασμένα πόδια της Kate Hudson

Η Kate Hudson δεν υπήρξε ποτέ από τις γυναίκες που θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της, το πάντα καλογυμνασμένο της κορμί και ο αέρας που εκπέμπει την καθιστούν μία από τις πιο γοητευτικές κυρίες του red carpet, με την ίδια να παραδέχεται πως δεν τα έχει καταφέρει άκοπα.

Δεν είναι άγνωστο πως η ηθοποιός δεν παραλείπει να γυμνάζεται πέντε με έξι φορές την εβδομάδα, προσπαθώντας σε κάθε της προπόνηση να ασχολείται με διαφορετικές μυϊκές ομάδες, ώστε να διατηρεί το κορμί της γραμμωμένο στο σύνολό του και όχι σε ορισμένα μόνο σημεία στα οποία οι γυναίκες έχουμε την τάση να επιμένουμε. 

Στις αγαπημένες της προπονήσεις συμπεριλαμβάνονται ο χορός, η yoga, το pilates, τα βάρη αλλά και το kick-boxing.

Για τα πόδια της, όμως, προτιμά μία και μοναδική άσκηση την οποία έχει χαρακτηρίσει ως «αγαπημένη» της. Ποια είναι αυτή; Το «βαθύ» κάθισμα!

Η ίδια, φροντίζει να λέει το «ναι» στη συγκεκριμένη άσκηση σε κάθε της προπόνηση, έχοντας πλέον μάθει να την εκτελεί σωστά και χωρίς την παραμικρή βοήθεια.

Όσο για τον σωστό τρόπο εκτέλεσής της; Να τι πρέπει να κάνεις:   

Σφίξε κοιλιά, άνοιξε τα πόδια σου στο άνοιγμα της περιφέρειάς σου και ολοκλήρωσε ένα «βαθύ» κάθισμα, χωρίς να περάσουν τα γόνατά σου τα δάχτυλα των ποδιών σου. Θα τα καταφέρεις περίφημα με τη σκέψη ότι επιχειρείς απλά να καθήσεις σε μία πολύ χαμηλή καρέκλα.

Έπειτα, μετακίνησε το δεξί σου πόδι προς τα δεξιά και πραγματοποίησε κάθισμα με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να κάνεις το ίδιο με το αριστερό πόδι, μετακινώντας το προς τα αριστερά.

Το μυστικό βρίσκεται στις πολλές επαναλήψεις και στην ταχύτητα που όσο περνούν τα σετ θα πρέπει να αυξάνεται.

Αποτέλεσμα; Τα άψογα γραμμωμένα πόδια της Kate Hudson!