Ιανουάριος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός κουβαλάει πολύ ενέργεια για εσένα. Οι λέξεις που θα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου, θα είναι το παραλήρημα, η αναστάτωση και ο δυναμισμός. Ο μήνας μέχρι τις 11 που ο Ερμής θα κινείται στον Τοξότη θα είναι ιδανικός για νέα εγχειρήματα και για να επιτύχεις τους στόχους σου. Θα πρέπει μόνο να καταστρώσεις σχέδιο δράσης και να είσαι συνεπής σε αυτό. Έχεις την δύναμη που χρειάζεσαι για να ανοίξεις τον δικό σου δρόμο και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί σε αυτόν. Μετά τα μέσα του μήνα, οι έντονοι ρυθμοί καταλαγιάζουν και θα γίνεις πιο ρεαλιστής και πρακτικός , προσανατολιζόμενος στην οικονομική σου εξέλιξη. Μην φοβηθείς από τις αλλαγές που θα προκύψουν καθώς, όπως γνωρίζεις, δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς αυτές. Οι απώλειες που θα υπάρξουν θα είναι αμελητέες σε σχέση με τα οφέλη που θα αποκομίσεις. Ξέρεις πως να μάχεσαι και έτσι θα καταφέρεις στο τέλος να είσαι νικητής. Μην σε πτοήσει η παροδική κούραση. Το αποτέλεσμα θα σε αναγεννήσει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το μεγαλύτερο τμήμα του μήνα με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται μέχρι τις 18 στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον σου θα κινείται γύρω από ζητήματα επαγγελματικά. Μόνο προς το τέλος του μήνα που ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στον Τοξότη στις 26 θα καταφέρεις να ρίξεις τους ρυθμούς και να χαλαρώσεις. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό προς όφελος της εικόνας σου στον κοινωνικό σου περίγυρο και να πραγματοποιήσεις ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Σαν γνήσιος εκπρόσωπος το ζωδίου ξέρεις να εναρμονίζεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική. Το δυνατό σου σημείο θα είναι η ανεξαρτησία που σε χαρακτηρίζει καθώς και η πρωτοβουλία που μπορείς να αναλάβεις για να προωθήσεις διάφορες καταστάσεις. Μπορείς να εργαστείς πάνω στην προώθηση των σχεδίων σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να πιέσεις κάποια πράγματα να εξελιχθούν. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να προσαρμοστείς σε καταστάσεις που δεν σου αρέσουν ή να αναζητάς συνεχώς την κοινωνική αποδοχή. Καλό είναι να κινηθείς σύμφωνα με τις αντοχές σου και αν μπορείς να καθυστερήσεις τη λήψη αποφάσεων σχετικά με σημαντικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Για το μήνα αυτό, αγαπητέ Δίδυμε, με τον Ερμή να κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 μέχρι τις 31 ο τομέας της καριέρας θα κυριαρχεί σε βάρος της οικογενειακής σου ζωής. Επομένως, η καριέρα σου θα προηγείται των θεμάτων που θα υπάρχουν στο εσωτερικό του σπιτιού σου ή που σχετίζονται με τις ψυχολογικές σου αναζητήσεις. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι όλες οι υποθέσεις της οικογένειας θα μείνουν σε εκκρεμότητα, καθώς ο θεσμός αυτός είναι αρκετά σημαντικός για εσένα. Απλά θα είναι πιο σποραδική η κινητοποίησή σου σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις λίγο αλλά πολύ γρήγορα μέσα στον μήνα θα βρεις πρόσφορο έδαφος για να θέσεις σε εφαρμογή τα πλάνα που έχεις κάνει εδώ και καιρό. Οι θαρραλέες σου ενέργειες θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα πολύ σύντομα. Κινήσου με ανεξαρτησία και πρωτοβουλία και οι γύρω σου θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν.  Η στάση σου αυτή θα επηρεάσει θετικά και την οικονομική σου κατάσταση.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας που έρχεται θα σε κάνει να νιώθεις ανάμεικτα συναισθήματα και θα χαρακτηρίζεται από έλλειψη ισορροπίας, ιδιαίτερα για την ψυχολογική σου διάθεση. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 11 θα νιώθεις τέτοιο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση που όλα θα μοιάζουν εφικτά. Τις μέρες που θα πραγματοποιηθούν η Πανσέληνος ( στις 2 στο ζώδιο σου ) και στις 31 η Έκλειψη Σελήνης στον Λέων θα νιώθεις πιο αδύναμος και απογοητευμένος με αποτέλεσμα να στρέφεσαι στην στήριξη των γύρω σου και πιο συγκεκριμένα των αγαπημένων σου προσώπων. Θα χρειαστεί να τα βγάλεις πέρα με διάφορα ζητήματα που μπορεί να σχετίζονται ακόμη και με τομείς που είναι αντίθετοι. Έτσι, καλό είναι να κινηθείς και με αυτονομία αλλά και με τη στήριξη του περίγυρου, ανάλογα με την περίσταση. Η ευελιξία είναι το κλειδί της προόδου σου. Παράλληλα, η τάση σου να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις σε κάνει δραστήριο και παραγωγικό, δύο στοιχεία που προβάλλονται αρκετά. Από τις 26 και μετά που ο Άρης θα περάσει στον Τοξότη δυσκολεύει λίγο τα οικονομικά σου , κάνοντάς σε πιο επιρρεπή στην κακοδιαχείριση.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, για το ζώδιό σου οι προβλέψεις λένε ότι μετά τις 11 του μήνα που ο Ερμής θα περάσεις στον Αιγόκερω θα εστιάσεις σε επαγγελματικά θέματα περισσότερο από ό,τι σε άλλα. Η καριέρα και η επιτυχία αποτελούν κρίσιμους παράγοντες ευτυχίας για εσένα στη ζωή σου. Προς το παρόν, αφήνεις λίγο πιο πίσω τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή με τις εσωτερικές σου αναζητήσεις. Η γοητεία που εκπέμπεις σε συνάρτηση με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτεις θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά από τις αρχές κιόλας του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18. Θα μπορείς πιο εύκολα να αναλάβεις πρωτοβουλία και έντονη δράση προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου. Η επιτυχία βέβαια, θα επηρεαστεί καθοριστικά από τη δυνατότητά σου να διαχειριστείς τις ποικίλες απαιτήσεις που πολλές φορές η ιεράρχησή τους έρχεται σε σύγκρουση. Αν ο τομέας των σπουδών σε απασχολεί, να ξέρεις ότι αναμένονται αλλαγές, είτε μικρές, είτε μεγαλύτερες με αποκορύφωμα την αλλαγή προσανατολισμού και αντικειμένου σπουδών.

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, μέχρι τις 18 του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω οι ρυθμοί που θα κινούνται οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι φρενήρεις , ενώ εσύ θα καταβάλεις σημαντικές προσπάθειες για να παραμείνεις συγκροτημένος και σταθερός. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η αναστάτωση θα καταλαγιάσει και θα κυριαρχήσει σιγά σιγά η λογική. Οι θέσεις των πλανητών κατά τη διάρκεια του μήνα θα είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου ο δεύτερο μισό του Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα πολλά εμπόδια που βρίσκονται στη ζωή σου να απομακρυνθούν ή να ξεπεραστούν. Η πνευματική σου ζωή δέχεται, επίσης, θετικές επιρροές με αποτέλεσμα να θελήσεις να κάνεις αλλαγές σε αυτήν ή να υιοθετήσεις νέες ιδέες που θα σε οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Επίσης, θα δεις με μια νέα ματιά την κοινωνική σου ζωή και το ρόλο σου σε ανθρωπιστικό επίπεδο. Θα θελήσεις να συμμετάσχεις πιο έντονα στα κοινά και να δείξεις την στήριξή σου σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη την βοήθειά σου. Αν εμπλέκεσαι με την εκπαίδευση με οποιονδήποτε τρόπο, θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα ιδιαίτερα από τις 26 και μετά που ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη. Θα μπορέσεις να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου.

Ζυγός

Σε γενικές γραμμές ,αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας θα είναι ισορροπημένος για εσένα. Τα αντικείμενα ενδιαφέροντος θα είναι τα εργασιακά ζητήματα καθώς επίσης και του σπιτιού ή εκείνα που αφορούν τις εσωτερικές σου ανησυχίες. Για να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος στο τέλος, θα πρέπει να δείξεις την ικανότητά σου να επιλύεις διάφορα προβλήματα με τον κατάλληλο τρόπο και γρήγορα. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί στους ρυθμούς εργασίας και ιδιαίτερα το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Αιγόκερω από τις 11 και μετά, προκειμένου να ρίχνεις του παλμούς όταν χρειάζεται για να αποφύγεις την υπερκόπωση. Κοινωνικά, ο μήνας αναμένεται ιδανικός από τις 18 και μετά που η κυβερνήτης σου θα κινείται στον Υδροχόο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες, καθώς και να διαγράψεις κάποιες άλλες που δεν σε ωφελούν ή σου κάνουν κακό. Γενικότερα, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και θα έχεις την τάση να βελτιώνεις τις ικανότητές σου σχετικά με την επικοινωνία και την πειθώ. Οι πλανητικές επιρροές σε ωθούν να αναζητήσεις την βοήθεια των γύρω σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Δεν είναι η σωστή στιγμή να λειτουργείς ανεξάρτητα και αλαζονικά. Συμβιβάσου και μάθε να λειτουργείς ομαδικά. Θα διαπιστώσεις σύντομα τα τεράστια οφέλη που μπορείς να αποκομίσεις από εκεί.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου λένε ότι με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 26 το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι στον τομέα που αφορά στην οικογένεια και στο σπίτι. Επομένως, τα επαγγελματικά σου ζητήματα δεν θα είναι στο στόχαστρο αυτόν τον μήνα. Θα κυριαρχούν τα εσωτερικά θέματα και η συναισθηματική πλευρά σου στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Θα έχεις τη δυνατότητα, ωστόσο, να ρίξεις μια ακόμη ματιά στα θέματα της καριέρας σου με ηρεμία και χωρίς πίεση, έτσι ώστε να ετοιμάσεις το σχέδιο δράσης και να το έχεις διαθέσιμο για χρήση με την πρώτη ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θέματα που σε αφορούν σου γεννούν ένα αίσθημα ικανοποίησης καθώς και την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Οι προσωπικές φιλοδοξίες ή εγχειρήματα δεν θα είναι στο πρώτο πλάνο για αυτόν τον μήνα. Η συνεργασία με τους άλλους και η προσαρμοστικότητά σου σε διάφορες καταστάσεις θα σε βοηθήσουν πολύ να φτάσεις στους στόχους σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σύμφωνα με τις προβλέψεις ο μήνας αυτός θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εσωτερικά, οικογενειακά και του σπιτιού. Ήρθε η ώρα να δώσεις προσοχή στα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις άπαξ και διαπαντός. Όσον αφορά στην ψυχολογική σου ισορροπία, χρειάζεται δουλειά και το ξέρεις. Τώρα ευνοούνται οι προσπάθειές σου να την κατακτήσεις. Όσο πιο καλά είσαι, λοιπόν, μέσα σου, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να αποδώσεις και στους άλλους τομείς, ειδικά στα εργασιακά. Η ευημερία των δικών σου ανθρώπων θα έχει βαρύνουσα σημασία, ακόμη και σε σύγκριση με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Καλό είναι να βρίσκεσαι κοντά τους και να είσαι δεκτικός στην άποψή τους. Θα σε βοηθήσει αρκετά. Επίσης, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι θα είναι καθοριστικής σημασίας για το επόμενο διάστημα. Μάθε να συμβιβάζεσαι όπου είναι απαραίτητο, έτσι ώστε να καταφέρεις να κάνεις ισχυρές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του οράματός σου. Κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου μέχρι τις 11  οι αντοχές σου θα είναι εμφανείς, ενώ ο δυναμισμός σου θα σε καθοδηγεί.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας φαίνεται πως θα ισορροπήσει την ικανότητά σου να στέκεσαι ανεξάρτητος καθώς επίσης και την ανάγκη σου για βοήθεια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι δυναμικός και να παίρνεις πρωτοβουλίες, στηριζόμενος στην άποψή σου. Όμως, δεν θα διστάσεις να στραφείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, προκειμένου να σε βοηθήσουν να λάβεις κάποιες αποφάσεις. Καμιά φορά η αντικειμενική οπτική ενός προσώπου που μας νοιάζεται είναι απαραίτητη για να μας ξεμπλοκάρει. Το κλίμα στην οικογένεια πιθανών να είναι ευέξαπτο με αποτέλεσμα κάποια προβλήματα ή ελαττώματα που υπήρχαν τώρα να βρουν τον τρόπο να έρθουν στην επιφάνεια. Αυτή θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα. Οι θέσεις των πλανητών από τη μία η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι τις 18 και ο Ερμής από τις 11 και μετά,  σε βοηθούν ακόμη να αγοράσεις ή και να πουλήσεις ένα σπίτι. Όσον αφορά σε εσένα προσωπικά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές στο χαρακτήρα σου και στην προσωπικότητά σου. Ίσως ακόμη να αλλάξεις και πράγματα στην εμφάνισή σου ή στον τρόπο που ντύνεσαι.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός θα είναι μήνας σκληρής δουλειάς και σωστού προγραμματισμού, φίλε Υδροχόε. Κάνε τα σχέδιά σου και εμπιστεύσου την κρίση και το ένστικτό σου. Η πρωτοβουλία και η δύναμης της θέλησης που σε χαρακτηρίζουν είναι σημαντικά στοιχεία που σε βοηθούν να στηρίζεσαι στα πόδια σου χωρίς να χρειαστείς ως δεκανίκι κανέναν. Έτσι δεν υποχρεούσαι να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις και τους παραλογισμούς των άλλων. Όλα αυτά θα ισχύουν για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Στη συνέχεια και με την Αφροδίτη να σε επισκέπτεται στις 18, τα πράγματα θα αλλάξουν και θα κληθείς να συνεργαστείς με πρόσωπα που σου εμπνέουν σεβασμό και εκτίμηση. Έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Αν σπουδάζεις αυτή την περίοδο, θα υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια που θα προκαλέσουν αναστάτωση και καθυστερήσεις. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή θα είναι παροδική και δεν χρειάζεται να σε βάζει σε άσχημες σκέψεις.

Ιχθείς

Ο μήνας αυτός αγαπητέ Ιχθύ, θα είναι αρκετά φιλικός προς το ζώδιό σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες να υλοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Ωστόσο, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα είναι τα θέματα σχετικά με τις οικονομικές σου σχέσεις και τις πνευματικές σου αναζητήσεις και προβληματισμούς. Μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο που η Αφροδίτη θα κινείται στον Αιγόκερω μέχρι τις 18, οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα είναι φρενήρεις, ενώ από εκεί και πέρα τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν και να ακολουθούν πιο αργούς και ήρεμους βηματισμούς. Η μετακίνηση ή αλλαγή τοποθεσίας θα είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει, καθώς είτε θα χρειαστεί να ταξιδέψεις, είτε να κάνεις πιο ριζικές αλλαγές από τις 26 και μετά που ο Άρης θα μετακινηθεί στον Τοξότη. Θα πρέπει κατά τη διάρκεια του μήνα να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας τα ρίσκα. Ναι μεν να εργαστείς προς την πραγμάτωση των σχεδίων σου, αλλά δεν χρειάζεται να επεκτείνεσαι περισσότερο από όσο αντέχεις.