ΙΑΠΩΝΙΑ/ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ/ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ/ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ/ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ/ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ/ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

PLUTON TRAVEL AND TOURS

IAPONIA                                                   pl

 

ΙΑΠΩΝΙΑ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Μια μοναδική εγγυημένη αναχώρηση 06/08, για την πανέμορφη και πολύπλευρη Ιαπωνία, με τους ουρανοξύστες της επόμενης εποχής, αλλά και τα κάστρα και τα παλάτια μιας παλιάς εποχής να ξεπηδούν μέσα από τα καινούργια. Επισκεφθείτε το θορυβώδες Τόκιο, τα υπερσύγχρονα καταστήματα αλλά και με την πανέμορφη γαλήνη της φύσης στο Κιότο σε αυτό το πλήρες οργανωμένο ταξίδι. Ένας μοναδικός προορισμός που διακατέχεται από ένα ζεστό , φιλόξενο χαρακτήρα με μια ασφάλεια και ευγένεια που εκπλήττει όλους της τους επισκέπτες.

 

SIG

  1. ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ένας γνωστός προορισμός του γραφείου μας μιας και ετησίως οργανώνουμε δεκάδες οργανωμένα και ημιοργανωμένα ταξίδια στην Σιγκαπούρη. Μια κοσμοπολίτικη υπερσύγχρονη πόλη, πανέμορφη, ολοκάθαρη, ασφαλής, προτεινόμενη για όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα για οικογένειες. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα εκδρομών και ζήστε την περιπέτεια στα UNIVERSAL STUDIOS ενώ κάνετε τα ψώνια σας στα υπερσύγχρονα πολυκαταστήματα φημισμένα ανά τον κόσμο. Aναχωρήσεις από Μαϊο μέχρι Αύγουστο.

 

  1. ΜΠΑΛΙ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Μια μοναδική εγγυημένη αναχώρηση 10/08, στο καλύτερο συνδυασμό του καλοκαιριού. Οργανωμένο πακέτο με φανταστικές μοναδικές εκδρομές και συνδυασμό σε πανέμορφες θαλάσσιες περιοχές αλλά και καταπράσινα άγρια δάση στο Μπαλί ενώ στη Σιγκαπούρη μπορείτε να θαυμάσετε τους υπερσύγχρονους ουρανοξύστες και τα τελευταίας τεχνολογίας θεματικά πάρκα σε μια πόλη με υπόδειγμα τάξης και καθαριότητας . Ένα ταξίδι για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες, και ιδιαίτερα για όλη την οικογένεια.

 GOU

  1. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Οργανωμένα και ημιοργανωμένα ταξίδια στην Γουατεμάλα για το φετινό μας καλοκαίρι. Μοναδικές ολοήμερες εκδρομές στις ομορφότερες περιοχές της Γουατεμάλας. Η χώρα αυτή διαθέτει απαράμιλλη μοναδική ατόφια ομορφιά, ιστορία και αρχαίο πολίτισμο. Ταξιδέψτε μαζί μας και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τις κρυμμένες πυραμίδες των Μάγια. Μπορεί να συνδυαστεί και με Μεξικό – Ριβιέρα Μάγια.  Aναχωρήσεις από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο.