ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ/ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ/ΒΙΕΤΝΑΜ/ΤΑΥΛΑΝΔΗ

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ/ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ/ΒΙΕΤΝΑΜ/ΤΑΥΛΑΝΔΗ

PLUTON TRAVEL AND TOURS

IND                        pl

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ / ΜΠΑΛΙ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Οργανωμένα και ημιοργανωμένα καλοκαιρινά ταξίδια αλλά και ολόχρονα σε ένα προορισμό που πιθανότατα γνωρίζουμε καλύτερα από τον οποιονδήποτε και στον οποίο λατρεύουμε να ταξιδεύουμε. Ένας από τους καλύτερους/απόλυτους προορισμούς που η εταιρεία μας σας προτείνει ανεπιφύλακτα. Ένας προορισμός για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες, και πακέτα συνδυαζόμενα σε πανέμορφες θαλάσσιες περιοχές αλλά και καταπράσινα άγρια δάση με πάρα πολλές επιλογές. Αναχωρήσεις όλο τον Ιούλιο, Αύγουστο & Σεμπτέμβριο.

 SI

  1. ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Πλήρης εγγυημένο και οργανωμένο ταξίδι στην Σρι Λάνκα με ποιοτικές ολοήμερες εκδρομές και ξεναγήσεις στα ωραιότερα σημεία του νησιού. Ένα πανέμορφο νησί, με πυκνά δάση, ζούγκλα, σαφάρι, αρχαίους ναούς & παραθαλάσσιες περιοχές να συνθέτουν το σκηνικό σε αυτό τον ανερχόμενο εξωτικό προορισμό. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε με δελφίνια, να δείτε τεράστιες φάλαινες και να κάνετε σέρφινγκ σε παραλίες που ενδείκνυνται για το σπορτ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πακέτα με 6βράδια ή 8βράδια.

3 μοναδικές αναχωρήσεις   20/07, 27/07, 06/08

 

BIE

  1. ΒΙΕΤΝΑΜ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Ένας προορισμός ο οποίος γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά μιας και ταξιδέψαμε πολλές φορές ούτως ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε εσάς το καλύτερο δυνατό πακέτο με πλήρη οργάνωση και με μοναδικές ποιοτικές εκδρομές στα καλύτερα σημεία. Μια συναρπαστική, πανέμορφη χώρα, με υπέροχα τοπία, και διαφορετικές εικόνες και αρώματα σε κάθε περιοχή που θα επισκεφτούμε. 3 μοναδικές αναχωρήσεις 25/7, 1/8, 15/8 σε ένα ταξίδι για τους λάτρεις της περιπέτειας.

 

TAI

  1. ΤΑΥΛΑΝΔΗ € 50 discount σε όσους κλείσουν μέχρι 28.04

Ζήστε μαζί μας σωστά και ποιοτικά την ωραιότερη πλευρά της Ταϊλάνδης σε οργανωμένα ταξίδια τον Ιούλιο & Αύγουστο στο πανέμορφο Πουκέτ, την φανταστική Μπανγκόκ και το καταπράσινο νησί Κο Σαμούι όπου θα θαυμάσετε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα που έχετε δει ποτέ. Μοναδικές ποιοτικές εκδρομές και ξεναγήσεις στο νησί του JAMES BOND, στα PIPI ISLAND, τις πλωτές αγορές, τους εντυπωσιακούς χρυσοστόλιστους ναούς και πολλά πολλά άλλα σε ένα προορισμό που γνωρίζουμε εξαιρετικά καλά. Aναχωρήσεις Ιούλιο και Αύγουστο.