Ιωάννα Μπέλλα: Η δήλωση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Ιωάννα Μπέλλα: Η δήλωση που προκάλεσε αρνητικά σχόλια

Καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ιωάννα παραδέχτηκε στον Αρναούτογλου ότι έχει φάει χαστούκι από πρώην σύντροφο της καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά:

Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα

Το γεγονός ότι το μοντέλο έκανε την πιο πάνω δήλωση με απόλυτη ηρεμία και έχοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπο προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια του κοινού αφού με τον τρόπο της φάνηκε ότι δικαιολογεί τη βία ανδρών προς τις γυναίκες.  Ο Αρναούτογλου φανερά έκπληκτος με την δήλωση προσπαθούσε να της πει ότι δεν έιναι έτσι τα πράγματα ενώ η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη όταν έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα στην εκπομπή της με την ίδια να ζητά να διακοπεί η προβολή του βίντεο και να δηλώνει:

Κόψτε το! Κόψτε το! Παιδιά τι είπε; Τι είπε παιδιά; Άκουσα καλά; Συγγνώμη που αντιδρώ έτσι. Το να πει μια κοπέλα μου έχει συμβεί κάτι και θέλω να το μοιραστώ, αλλά χαμογελώντας, χασκογελώντας και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι!