Καταζητείται από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης ο Μακ Γκρέγκορ

Καταζητείται από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης ο Μακ Γκρέγκορ

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ξανά ο Ιρλανδός αθλητής του UFC, Κόνορ Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του λόγω της συμμετοχής του σε σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ιρλανδός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το event του UFC 223 που θα γίνει σήμερα Παρασκευή. Ο Μακ Γκρέγκορ επιτέθηκε μαζί με την ομάδα του σε βαν που μετέφερε αθλητές του UFC, χρησιμοποιώντας σίδερα, καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Αθλητές που ήταν στο βαν  τραυματίστηκαν ελαφρά από τζάμια που έσπασαν αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι πιο σοβαρό.

Ανάμεσα σε αυτούς που δέχτηκαν επίθεση ήταν και ο Καμπίμ Νουρμαγκομέντοφ, ο οποίος έχει μεγάλη κόντρα με τον Ιρλανδό. Ο Νουρμαγκομέντοφ θα αγωνιζόταν σήμερα με τον κολλητό του Μακ Γκρέγκορ, Αρτέμ Λομπόφ, ο οποίος συμμετείχε και αυτός στα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ομοσπονδία του UFC, αποφάσισε να ακυρώσει την συμμετοχή του Λομπόφ στο σημερινό event.

Ο Μακ Γκρέγκορ παραμένει άφαντος μέχρι αυτή την ώρα όμως δεν μπορεί να φύγει από την πολιτεία, αφού αναζητείται από την Αστυνομία.

 

24sports cy