Κετσπάγια: «Θα έχουμε τέσσερις Γεωργιανούς στην ομάδα»

Κετσπάγια: «Θα έχουμε τέσσερις Γεωργιανούς στην ομάδα»

Η μεγάλη επιστροφή του 51χρονου Γεωργιανού τεχνικού, Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης είναι αναμφίβολα μια πολύ σημαντική εξέλιξη που φέρνει αέρα αλλαγής και αισιοδοξία στο σύλλογο της Αμμοχώστου.

Ο Τιμούρ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα της πατρίδας του «Kviris Palitra», χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων, ως ιδανική την περίοδο επιστορφής του στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ μάλιστα ήταν και αποκαλυπτικός σε ότι αφορά τον προγραμματισμό της «Κυρίας».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Δεν τον φοβίζει η επιστροφή. Ήταν η καλύτερη περίοδος για να γυρίσει. Κατσαράβα και Μικελτάντζε είναι ήδη στην Ανόρθωση, ενώ ο τερματοφύλακας Λόρια και ο μέσος Οκριασβίλι θα υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου», γράφει.

Για την σχέση του με την Ανόρθωση και την επιστροφή του: «Πέρασα εδώ τη μισή ποδοσφαιρική μου καριέρα. Τους γνωρίζω όλους και ξέρω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ξέρω, επίσης, τι πρέπει να γίνει για να τα εξαλείψουμε. Για 10 χρόνια η Ανόρθωση δεν έχει πανηγυρίσει τίτλο. Υπέγραψα συμβόλαιο για δύο χρόνια και στο διάστημα αυτό θα πρέπει η Ανόρθωση να πανηγυρίσει ένα τίτλο. Η διοίκηση μου υποσχέθηκε ότι θα αφήσουμε πίσω μας τα παλιά προβλήματα. Έχω φιλοδοξίες και επέστρεψα για να πετύχω», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα προγραμματισμού.

Για τον προγραμματισμό: «Ο Νίκα Κατσαράβα και ο Μπέκα Μικελτάντζε συνεχίζουν στην ομάδα. Αυτή την στιγμή είναι στην Τιφλίδα γιατί αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας. Θα έρθουμε τέλος Μαΐου για να υπογράψουμε την συμφωνία με τον Λόρια. Ο Οκριασβίλι είναι ήδη ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Υπογράψαμε μαζί του συμβόλαιο στην Τιφλίδα. Έτσι, θα έχουμε τέσσερις Γεωργιανούς στην ομάδα».