Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

Στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου μετέχουν και 27 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ένα υπερλούξ κυπριακό ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα ανάμεσά τους βρίσκεται το κυπριακό ξενοδοχείο, το Anassa με κόστος διανυκτέρευσης €342 τη βραδιά ($390), το οποίο ανήκει στη Thanos Hotel & Resorts (ιδιοκτήτρια εταιρεια και των Almyra, Annabelle και, Aloe).

Όπως είναι και το πλέον σύνηθες, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά σε υδάτινο περιβάλλον, είτε αυτό είναι ο ωκεανός, είτε κάποιο κανάλι στη Βενετία, είτε μια λίμνη στις Άλπεις. Αξίζει να σημειωθεί πως πρωταθλήτρια στη λίστα του αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού, αναδεικνύεται η Ιταλία, με 8 συμμετοχές στη λίστα.

Τα ξενοδοχεία είναι διασκορπισμένα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και οι τιμές διανυκτέρευσης ποικίλλουν από 250 μέχρι 2.600 δολάρια. Βέβαια, ακριβώς επειδή κάθε επιλογή της λίστας μόνο τυχαία δεν είναι, πολλά από τα ξενοδοχεία έχουν διακριθεί και στο πρόσφατο παρελθόν, κατακτώντας την κορυφή της Χρυσής Λίστας ή όντας η Κορυφαία Επιλογή των αναγνωστών του περιοδικού, όπως το σουηδικό Ett Hem ή το ιταλικό Le Sirenuse.