Λάκης Γαβαλάς: Ήμουν η καλύτερη “γκόμενα” του εμπορίου και πήγα…φυλακή

Λάκης Γαβαλάς: Ήμουν η καλύτερη "γκόμενα" του εμπορίου και πήγα...φυλακή

Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός σχεδιαστής που αγαπά την Κύπρο, βρέθηκε για τηλεοπτικές συζητήσεις στο νησί μας και μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Το πρώτο τρίμηνο της φυλάκισής μου ήταν πολύ δύσκολο. Καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου. Σκεφτόμουςν γιατί βρέθηκα στην φυλακή. Δεν έκανα ναρκωτικά, ημουν η καλύτερη γκόμενα του εμπορίου, γιατί είχα όλες τις εταιρίες και τζίρο… Υπήρχε δυσχέρεια να πληρώσουν οι πελάτες και η εταιρία έπαθε οικονομική καταστροφή.

Σκέφτηκα όμως ότι πρώτη φορά είχα 3.000 κομπάρσους γύρω μου, τους κρατούμενους και έτσι πήρα το feeling.

Όλοι ήταν στο “κύριε Γαβαλά” μέσα και υπήρχε σεβασμός. Είχα πολλά τρεχάματα και βοή στο κεφάλι μου, με αποτέλεσμα στην φυλακή να αναθεωρήσω πολλά πράγματα.

Είμαι 66 χρονών. Είμαι 74 κιλά, όταν βγήκα από την φυλακή ήμουν 69 κιλά, το μόνο καλό που μου έκανε η φυλακή. Έκανα διατροφή.

Ο ίδιος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μόδα, την τηλεόραση και την ζωή του μετά

Παίρνουν ανθρώπινες ψυχές και κάνουν ριάλιτι μαγειρικής και μόδας. Είναι τραγικό. Είναι τρομαγμένα τα κορίτσια.

Καταδικάζω άτομα που εκμεταλλεύονται την μόδα. Έχει καταντήσει αηδία ο όρος instagrammer και influencer…

Mε έχουν ερωτήσει αν ενεργούμαι κανονικά. Και τους απάντησα “τους χέζω όλους”.

Έχω κάνει 17 πλαστικές. Έχω απουσιάσει τέσσερα χρόνια από τη ζωή μου. Έχω αφαιρέσει 4 χρόνια από τη ζωή μου. Εννοείται ότι δεν έχω κάνει, πλαστική κάνω ενυδάτωση . Είμαι ενάντια στα 19χρονα κορίτσια να κάνουν πλαστικές επεμβάσεις.

Έκανα εμετό με πάνελ στην ελληνική τηλεόραση που έλεγαν ότι η Ιωάννα Μπέλλα θα κάνει καριέρα.

Ο έρωτας προσπαθεί να με διαπεράσει συνεχώς. Είμαι συνέχεια ερωτευμένος με κάποιο άτομο, γιατί μου αρέσει να περιμένω μήνυμα. Είμαι σαν κουτάβι, δεν θέλω να μεγαλώνω. Θέλω να είμαι ζιζάνιο.

Η Καγιά έχει κάνει “πράγματα” στο εξωτερικό, όχι καριέρα. Η Έλενη Κουντουρά και η Βίκυ Κουλιανού έχουν κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Την Βίκυ ή δεν την παρακολούθησα ή δεν έχει κάνει καριέρα. Πρέπει να ξεκουραστεί λίγο.

Η Έλλη Στάη είναι η μόνη σταρ στην Ελλάδα.  Η  Φαίη Σκορδά εντάξει… ισιώνει τα μαλλάκια, μας λέει το μόνιτορ, μας λέει το αυτί, μας λέει η Τρυφίδου, τα πελατάκια πληρώνουν ακόμη.

Ο άντρας θέλει το ατόφιο το ωραίο, δεν θέλει υπερβολές και πλαστικές.

Δείτε την συνέντευξη στην Χριστιάνα Αριστοτέλους και τις αφοπλιστικές του ατάκα