Μαρία Κωνσταντίνου (Διπλ. Αισθητικός) Λύσεις για νεανικότερη όψη

Μαρία Κωνσταντίνου (Διπλ. Αισθητικός) Λύσεις για νεανικότερη όψη

Βρισκόμαστε ήδη στο δεύτερο μήνα του Φθινοπώρου που παραδοσιακά θεωρείται η εποχή της ανανέωσης.  Πανάδες, καφέ κηλίδες και ρυτίδες είναι πιο έντονες από ποτέ αφού στη χώρα μας η έντονη ηλιοφάνεια από  τον Μάρτιο κιόλας αναπόφευκτα  κάνει τα σημάδια του χρόνου εμφανή. Θα έχετε ήδη παρατηρήσει πως χάνεται η λαμπερή και σφριγηλή όψη του δέρματός σας.

 

Υπάρχει όμως λύση για να ανατρέψετε αυτήv την κατάσταση. Τo μηχάνημα Genesis της mesoestetic  με την τεχνολογία Smartdrivity, ένα έξυπνο συνδυασμό 4 τεχνολογιών που δίνει θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία  σε θεραπείες προσώπου & σώματος.

 

Τo Genesis  της mesoestetic  είναι ένα «εργαλείο» υψηλής τεχνολογίας με θεραπευτικές κεφαλές σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσεγγίζουν οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου όπως τα άνω και κάτω βλέφαρα, χείλη, λαιμός, ντεκολτέ και φυσικά προσφέρει και λύσεις για την περιποίηση του σώματος μας.

Το μηχάνημα κάνει χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών όπως electroboration

 (μεσοθεραπεία) και radiofrequency (ραδιοσυχνότητες)  τα αποτελέσματα των οποίων είναι πολλά και εντυπωσιακά σε συνδυασμό με τα ειδικά cocktails της mesoestetic που είναι πλούσια σε ευεργετικά συστατικά .

Image result for genesis by mesoestetic

Πλεονεκτήματα  της τεχνολογίας Smartdrivity:

  • Δέρμα τονισμένο και λαμπερό
  • Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Αναδιαμόρφωση των χαρακτηριστικών του προσώπου
  • Οριοθέτηση περιγράμματος προσώπου και χειλιών
  • Σύσφιξη δέρματος.
  • Αυξάνει την δραστηριότητα των ινοβλαστών που είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αυξάνει την κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία
  • Αυξάνει τη λιπόλυση και αναστέλλει τη λιπογένεση.

 

 

Γενικά παρατηρείται βελτίωση της υφής του δέρματος με αποτέλεσμα να γίνεται πιο απαλό, πιο φωτεινό, πιο λείο και να αποκτά νεανικότερη όψη, ενώ μειώνεται το μέγεθος των διευρυμένων πόρων.

Image result for genesis by mesoestetic

Μην Ξεχνάτε

Είναι βασικό να φροντίζεται την επιδερμίδα σας καθημερινά στο σπίτι, ξεκινώντας πάντα με καλά  προϊόντα καθαρισμού, κρέμες και ορούς ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας και την ηλικία ανεξάρτητα από τις θεραπείες ινστιτούτου. Έτσι διασφαλίζεται νεανική όψη για πάντα!