ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΙΠΛ. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ) Pro-Definition: κατά στοχευμένων σημαδιών γήρανσης

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΔΙΠΛ. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ) Pro-Definition: κατά στοχευμένων σημαδιών γήρανσης

Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( Διπλωματούχος Αισθητικός, ΜΕΝΤΑLΕ SPA)

 

ELEMIS BIOTEC FirmaLift                                                                                          

Ανακαλύψτε ξανά την αρχιτεκτονική του προσώπου σας με αυτό τον  πρωτοποριακό συνδυασμό μασάζ και τεχνολογίας γλυπτικής του περιγράμματος  του προσώπου. Η κυκλοφορία του αίματος διεγείρεται από  τη δράση των βλαστοκυττάρων από τα φυτά Arjuna και Gardenia και από το φύκι Alaria  Esculenta, τα οποία από τους παλμούς των μικρορευμάτων ενεργοποιούνται και συμβάλλουν στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος. Το

Γαλβανικό ρεύμα επίσης εμποτίζει το δέρμα με βιο-ενεργές φόρμουλες, που ενυδατώνουν και τονώνουν. Το μεσοκυττάριο υγρό της επιδερμίδας ενισχύεται ορατά, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα, την αντοχή και το περίγραμμα ανυψώνεται εντυπωσιακά.

ProDefinition: κατά στοχευμένων σημαδιών γήρανσης

Η σειρά Pro-Definition είναι μέχρι σήμερα η πιο προηγμένη και επαναστατική σειρά προϊόντων και θεραπεία προσώπου της ELEMIS, προσφέροντας μια ισχυρή λύση σε πελάτες με συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης.

 

  • Κλινικά αποδεδειγμένες φόρμουλες
  • Τελευταία τεχνολογία δράσης, με φυτικά βλαστοκύτταρα και ενεργά φυτικά συστατικά που προστατεύουν τα κύτταρα
  • Σημαντικά και ορατά αποτελέσματα
  • Ένα σύστημα που δουλεύει άμεσα με τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για μέγιστα αποτελέσματα lifting

Τεχνολογία Φυτικών Βλαστοκυττάρων

Τα βλαστοκύτταρα όταν χρησιμοποιούνται στο δέρμα, συμβάλλουν στην τόνωση των κυττάρων του δέρματος και επιταχύνουν τον ρυθμό που τα νέα κύτταρα φθάνουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας σε ένα γηρασμένο ή μεγαλύτερης ηλικίας δέρμα.Μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων, έχουν την ικανότητα να ενθαρρύνουν τα ανθρώπινα κύτταρα του δέρματος να επιταχύνουν το ρυθμό ανάπτυξης τους και συμβάλουν σημαντικά στην επιτάχυνση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Η σειρά προϊόντων Pro-Definition, ενισχύει τον φυσιολογικό βιολογικό ενεργειακό κύκλο, των κυττάρων του δέρματος, για καλύτερη λειτουργία, ορατό αποτέλεσμα lifting και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

 

Booster: ProDefinition Facial Oil

Αυτό το λάδι προσώπου επαναπροσδιορισμού, κάνει χρήση της τεχνολογίας βλαστικών κυττάρων από βατόμουρο και εκχύλισμα Himalayan Gentian (Γεντιανή Ιμαλαίων). Έχει αποδειχτεί ότι θρέφει και εξισορροπεί τον τόνο του δέρματος. Πλούσιο σε Ωμέγα νυχτολούλουδου και βιολογικού ελαίου από Barbary Fig, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, ενισχύει το φράγμα λιπιδίων του δέρματος ώστε να σφραγίζει την υγρασία αφήνοντας την επιδερμίδα ανανεωμένη και ανθεκτική.

Οι λεπτές γραμμές εμφανίζονται ορατά μειωμένες και το δέρμα πιο τονισμένο.

Ενυδάτωση: ProDefinition Day Cream

Αυτή η συσφιγκτική κρέμα ημέρας έχει δημιουργηθεί με ισχυρό μείγμα γλυκιάς ίριδας και βλαστικά κύτταρα κινέζικου ιβίσκου με εκχύλισμα φλοιού Αρτζούνα για τη βελτίωση της υφή, στη σύσφιξη του δέρματος, αποκαθιστώντας την ζωτικότητα του. To δέρμα διατηρείται ενυδατωμένο όλη την ημέρα

Ενυδάτωση : ProDefinition Night Cream

Αυτή συσφιγκτική κρέμα νύχτας με δράση lifting συνδυάζει φυτικά βλαστοκύτταρα αιχμής, το super- ανυψωτικό arjuna, και το συσφιγκτικό προσώπου lupin, για να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης χαλάρωσης στις σιαγόνες, τα μάγουλα και το πιγούνι.

Αυτά τα ισχυρά φυτικά ενεργά συστατικά διεγείρουν το βιολογικό κύκλο ενέργειας του δέρματος για να προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα lifting.

 

 

Μάτια: Pro-Definition Eye and Lip Contour Cream

Αυτή η πλούσια κρέμα ματιών και περιγράμματος χειλιών περιέχει ενεργά φυτικά βλαστοκύτταρα από Edelweiss, σε συνδυασμό με το υποστηρικτικό δέρματος Mafane Λουλούδι και Alaria Esculenta. Το δέρμα γύρω από τα μάτια εμφανίζεται ορατά ανανεωμένο, με τις κάθετες γραμμές στα χείλη να μειώνονται και να αποκαλύπτεται πιο συμπαγές, τεντωμένο και ενισχυμένο, αποκαλύπτοντας μία πιο νεανική, ανανεωμένη και αναζωογονημένη εμφάνιση.