Μία συμβουλή για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Μία συμβουλή για να προλάβετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος

Eίναι πολλά τα προϊόντα και οι θεραπείες που μπορούμε να ακολουθήσουμε στην καθημερινότητά μας. Και όλες υπόσχονται υγιή, λαμπερή επιρμίδα, χωρίς ρυτίδες, θαμπάδα και με νεανική όψη.

Όλες φέρουν αποτέλεσμα, αρκεί να βρούμε τα προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο επιδερμίδας μας και να τα χρησιμοποιούμε όταν και όπως πρέπει.

Αν πρέπει ωστόσο να επιλέξουμε μία θεραπεία ή μάλλον ένα προϊόν το οποίο προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος τότε θα αναφερθούμε στο αντηλιακό. Είναι το προϊόν που δεν πρέπει καμία και για κανένα λόγο να αμελεί στην καθημερινότητά της, χειμώνα, καλοκαίρι. Μετά τον καθαρισμό, μετά το serum και την ενυδατική και πριν το μακιγιάζ, απλώνουμε μία γενναιώδορη ποσότητα αντηλιακό προσώπου σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός μας που είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χέρια μας, όταν οδηγούμε.

Δεν ξεχνάμε να το ανανεώνουμε ανά 2 ώρες στην παραλία αλλά και μετά από βουτιά ή αν έχουμε ιδρώσει αρκετά. Επιλέγουμε προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας και το εφαρμόζουμε καθημερινά, ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά ή βρέχει.

Σίγουρα δεν είναι κάτι που δε γνωρίζετε, ωστόσο σίγουρα υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που αμελεί την καθημερινή αντηλιακή προστασία. Αν σκεφτείτε ότι είναι η βασική λύση για να εμποδίσετε την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τότε σίγουρα θα το σκεφτείτε δεύτερη φορά, αν πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας, χωρίς αντηλιακό.

 

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του E-provoli.com. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.