Μιχαηλίδης: «Βρέθηκαν οι λύσεις και τα έργα συνεχίζονται κανονικά»

Μιχαηλίδης: «Βρέθηκαν οι λύσεις και τα έργα συνεχίζονται κανονικά»

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο προεδρικό στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν για το γήπεδο της Λεμεσού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης και άλλοι αρμόδιοι φορείς.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης προέβη σε μια σύντομη δήλωση, ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν βρεθεί οι λύσεις στα προβλήματα και τα έργα θα συνεχιστούν κανονικά, χωρίς να απαιτείται αύξηση του κόστους.

Η δήλωση του προέδρου του ΚΟΑ:

«Δόθηκαν οι λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε σχέση με τα μπάζα που διαπιστώθηκαν στο υπέδαφος. Συνεχίζονται κανονικά τα έργα. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος ενώ δεν απαιτείται ούτε αύξηση του κόστους».

Δήλωση για το γήπεδο της Λεμεσού έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου: «Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το γήπεδο της Λεμεσού. Οι εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και στο κόστος όπως έχει υπολογιστεί».