Μηνιαίες προβλέψεις Νοέμβριος 2017

Μηνιαίες προβλέψεις  Νοέμβριος 2017

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, οι προβλέψεις για το Νοέμβριο κάνουν λόγο για εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών, σε αντίθεση με τον τομέα του σπιτιού. Αυτό, κατά μια έννοια, σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της εργασίας ή, τουλάχιστον, θα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Ωστόσο, η επαγγελματική επιτυχία αναμένεται να συμβάλλει θετικά και στην οικογενειακή ευτυχία. Τα προβλήματα ή τα ενδιαφέροντα τρίτων θα είναι αρκετά σημαντικά για εσένα, καθώς, επίσης, θα νιώθεις την ανάγκη της στήριξης των άλλων για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτή δεν είναι η στιγμή για ανεξάρτητες ενέργειες ή για προσωπική ανάδειξη. Θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς και να ασπαστείς τη γενική άποψη. Σε γενικότερα πλαίσια, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός ως προς τον εκνευρισμό σου, έτσι ώστε να περιορίσεις εκφράσεις επιθετικότητας. Ιδιαίτερα στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, φρόντισε να είσαι πιο συγκρατημένος. Από τις 5 του μήνα, όμως, θα νιώσεις μια ιδιαίτερη εύνοια εξαιτίας της εισόδου του Ερμή στον Τοξότη. Η επικοινωνία διευκολύνεται αρκετά, οπότε και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα ή να επιλύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, μπορείς να απελευθερωθείς από καταστάσεις και πρόσωπα που σου τραβούν την ενέργεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει μια τάση για ρομαντισμό και αίσθημα, ενώ είναι μια καλή περίοδος για εκπαιδευτικά ταξίδια ή ταξίδια για πνευματικές αναζητήσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το ενδιαφέρον του μήνα θα στραφεί στα επαγγελματικά σου, καθώς ο τομέας αυτός θα σε απασχολήσει πολύ και θα έχει τη δύναμη να επισκιάσει τα οικογενειακά και προσωπικά σου ζητήματα. Θα υπάρξουν εξελίξεις που δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τις επηρεάσεις ή να τις ελέγξεις. Μπορείς να πλησιάσεις τους στόχους σου με τη βοήθεια των γύρω σου και χρησιμοποιώντας την κοινή λογική. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικά εκείνα που αγαπάς και νοιάζεσαι πολύ, θα κατέχουν την πρώτη θέση στις προτεραιότητές σου. Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες θα έπονται, όπως φαίνεται. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να είσαι αρκετά ευέλικτος, απορρίπτοντας την κάθετη και απόλυτη στάση. Ακόμη θα είναι απαραίτητο να κάνεις συμβιβασμούς σε διάφορες καταστάσεις αν θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες και ένα ευνοϊκό κλίμα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, για ανάπτυξη του εκπαιδευτικού σου επιπέδου καθώς και για να ενισχύσεις την πνευματική σου συναίσθηση. Στις 4 του μήνα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιό σου και για αυτό οφείλεις να είσαι διπλά προσεκτικός, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου και να διαχειριστείς την κάθε δυσκολία με ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 σε φέρνει πιο κοντά στον εαυτό σου, βοηθώντας σε να κρατήσεις ισορροπημένες σχέσεις τόσο με τους γύρω σου όσο και με εσένα τον ίδιο. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις συνθήκες στις υπάρχουσες συνεργασίες σου.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας Νοέμβριος δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα και στα δικά σου επαγγελματικά έναντι των προσωπικών σου. Η καριέρα σου δέχεται θετικές επιδράσεις που της δίνει ώθηση. Για αυτό και θα στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στα ζητήματα που αφορούν την εργασία σου σε σχέση με εκείνα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Επίσης, θα χρειαστεί να στραφείς περισσότερο προς τους γύρω σου και να σκεφτείς και τις δικές τους ανάγκες και (γιατί όχι;) να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα για να τις καλύψεις. Οι δικές σου φιλοδοξίες θα πρέπει να μείνουν πιο πίσω για λίγο, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν προσφέρει την εύνοιά του για να τις κυνηγήσεις. Καλό είναι να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν φυσιολογικά, χωρίς να ασκήσεις πιέσεις, αποδεχόμενος τα όποια αποτελέσματα. Η εύνοια από τον κοινωνικό σου περίγυρο θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος, φροντίζοντας να ελέγξεις τις αντιδράσεις και τα συναισθήματά σου. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18 σε βοηθάει να δημιουργήσεις αρμονία στον συναισθηματικό σου κόσμο καθώς και στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Στον τομέα της υγείας θα βρίσκεσαι σε μια πολύ καλή κατάσταση και ειδικά μέχρι τις 22 του μήνα. Ξέρεις τί σου κάνει καλό και πώς μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να διατηρείσαι σε «φόρμα».

 

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται με τέτοιον τρόπο τον μήνα αυτό, έτσι ώστε σε ωθεί στο να ασχοληθείς τόσο με τα επαγγελματικά σου, όσο και με τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Βέβαια, πότε θα τείνεις προς τον ένα τομέα, πότε προς τον άλλον. Απόλυτα φυσιολογικό… Η προσωπική πρωτοβουλία και οι σημαντικές πράξεις θα δημιουργήσουν κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθεί η συνεργασία και το κλίμα συνεννόησης. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να επιτύχεις τον σκοπό που έχεις στη ζωή σου. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι σημαντικά και τα πράγματα θα συμβούν με τη δική τους συνεργασία. Διάφορες δυνάμεις σε τραβούν πότε προς τη μια κατεύθυνση πότε προς την άλλη, κάνοντάς σου πιο δύσκολη την προσπάθεια να ισορροπήσεις τις διαφορετικές απαιτήσεις. Ειδικά στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος στον Ταύρο κάνει τα πράγματα δύσκολα. Η επόμενη μέρα, όμως, ξημερώνει και φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στο ζώδιό σου, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη και σε βοηθάει πολύ. Ακόμη περισσότερη εύνοια θα πρέπει να περιμένεις στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στις 22 που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές ημέρες , φίλε Καρκίνε, και θα δεις πολύ σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σου.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, για τον μήνα αυτό η προσωπική θέληση και οι δυναμικές ενέργειες θα δώσουν προτεραιότητα στα «θέλω» των άλλων και στην κοινή βούληση. Έτσι, θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα των άλλων, παρά με τα δικά σου. Θα χρειαστεί, επίσης, να προσαρμοστείς στις καταστάσεις εκείνες που αποτελούν συνέπεια των πράξεών σου στο παρελθόν. Αν έστρωσες σωστά τα πράγματα, τώρα θα μπορέσεις να τα απολαύσεις. Ειδάλλως, προσπάθησε να βρεις τον τρόπο να βελτιώσεις τις καταστάσεις ακόμη και τώρα. Η συνεργασία τρίτων θα σε βοηθήσει για να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι θα υπάρξει μια διαμάχη μεταξύ των επαγγελματικών συμφερόντων και των οικογενειακών ζητημάτων. Θα πρέπει να ισορροπήσεις τα πράγματα και να καταφέρεις να δείξεις το ίδιο ενδιαφέρον και στους δυο τομείς, χειριζόμενος τα διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν. Είναι πιθανό να αλλάξεις τόπο διαμονής κάνοντας μια μετακόμιση και να ξοδέψεις χρήματα σε προσωπικές πολυτέλειες. Ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά θα χρειαστούν την προσοχή σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου προκαλώντας μια εσωτερική αναταραχή. Καλό είναι να δείξεις ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18, σου δίνει καλή διάθεση, αισιοδοξία και καθαρό μυαλό για να σκεφτείς και να θέσεις προτεραιότητες.

 

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, για τον μήνα που έρχεται το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο σε εσωτερικά ζητήματα, παρά στην καριέρα σου. Δηλαδή, θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις εσωτερικές σου ανάγκες, καθώς και εκείνες που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Επίσης, θα συνειδητοποιήσεις τη μεγάλη σημασία που θα έχει να κάνεις πράγματα που θα σου δίνουν ευχαρίστηση και συναισθηματική ικανοποίηση. Κατά τη διάρκεια του μήνα, το πλανητικό σκηνικό μεταβάλλεται με τέτοιο τρόπο που ενισχύεται σιγά-σιγά η συνεργασία και η κοινή λογική. Στις αρχές, βέβαια, θα νιώθεις περισσότερο αυτόνομος, αλλά αυτό θα φθίνει καθώς θα περνούν οι ημέρες. Έτσι, θα στηρίζεσαι όλο και περισσότερο στους γύρω σου, καθώς θα χρειάζεσαι τη στήριξή τους για να επιτύχεις τους στόχους σου. Ως προς την συμπεριφορά σου, φρόντισε να είσαι λίγο ευέλικτος αποφεύγοντας τον απόλυτο τρόπο έκφρασης. Προσαρμόσου, επίσης, στις καταστάσεις για να είναι πιο ομαλή η καθημερινότητα. Αν ανήκεις στους Παρθένους που σχετίζονται με την εκπαίδευση, να ξέρεις ότι οι πλανήτες στέκονται ευνοϊκά απέναντί σου. Στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, καθώς οι επιρροές που θα σου ασκηθούν θα είναι έντονες. Γρήγορα, όμως, ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 5 και δημιουργεί ένα πιο ομαλό κλίμα. Θετικές εξελίξεις φέρνει και  η Νέα Σελήνη στις 18 του μήνα. Εκμεταλλεύσου τη για ανακατατάξεις και νέα ξεκινήματα.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Στις 4, άλλωστε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός, διατηρώντας χαμηλά τους τόνους. Ο τομέας της εργασίας από την άλλη, φαίνεται πως θα κυλήσει πιο ομαλά ή και αδιάφορα. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις που θα σε κάνουν να καταναλώσεις χρόνο και ενέργεια. Στόχος σου είναι, λοιπόν, να αφιερωθείς στα ενδοοικογενειακά ζητήματα, δουλεύοντας με σκοπό τη δημιουργία ενός αρμονικού περιβάλλοντος που θα βελτιώσει και τη δική σου ψυχική δύναμη. Από την πλευρά της προσωπικής σου εξέλιξης, θα είσαι αρκετά δυνατός. Οι δικές σου δυνάμεις θα αρκούν για να επιτύχεις τους στόχους σου και να προχωρήσεις με σθένος προς την επίτευξή τους. Δεν θα χρειάζεσαι τη στήριξη και την καθοδήγηση τρίτων, γεγονός που σε εξυπηρετεί στην περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις τους συμβιβασμούς. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 και η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων στις 22, είναι ημέρες αρκετά ευνοϊκές.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβλέψεις δείχνουν μια τάση προς όφελος της προσωπικής σου ισορροπίας και απόλαυσης. Ο τομέας του σπιτιού σε ενδιαφέρει περισσότερο από ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να νιώθεις καλά και να περνάς καλά. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να μην δέχεται τις καλύτερες επιρροές, για αυτό αρκέσου στο να κάνεις σχέδια και να βρεις τρόπους να τα υλοποιήσεις όταν το πλανητικό σκηνικό γίνει πιο ευνοϊκό. Από την άλλη, η αυτονομία και η δύναμη της θέλησης φαίνεται να κυριαρχούν, δίνοντάς σου την ικανότητα να επιβάλλεις τους όρους σου σε όποιον και όπου χρειάζεται. Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σου, μπορείς απλά να κάνεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να τα προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου. Δεν έχεις καμιά ανάγκη να προσαρμοστείς στο περιβάλλον ή να αναζητήσεις βοήθεια από τους γύρω. Τον μήνα αυτό αναμένεται να έχεις μια έντονη συναισθηματική ζωή, καθώς το πάθος και η ορμή αγγίζουν τα υψηλότερα όρια. Είναι πιθανό να υποκύψεις σε σωματικές απολαύσεις και να νιώσεις μια μοναδική ζωτικότητα. Οι προβλέψεις λένε ότι η επιτυχία στη ζωή σου εξαρτάται από το πόσο ικανός είσαι να εξισορροπήσεις τις σαρκικές απολαύσεις με τις άλλες πτυχές της. Γενικότερα, διανύεις μια περίοδο μεγάλων αλλαγών που δημιουργούνται από δυνάμεις που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είσαι ένας απλός μάρτυρας των εξελίξεων, τις οποίες θα πρέπει να δεχθείς και να προχωρήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο στον Ταύρο και εκμεταλλεύσου την εύνοια στις 5 και στις 18 του μήνα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αντίστοιχα. Στις 22 είναι ακόμη μια ευνοϊκή ημέρα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το μήνα Νοέμβριο καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς περισσότερο στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, καθώς η τάση που δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Τα επαγγελματικά σου δεν φαίνεται να έχουν σημαντικές δυνατότητες για εξέλιξη, οπότε μην καταναλώσεις ενέργεια χωρίς λόγο. Προσπάθησε, λοιπόν, να δημιουργήσεις αρμονία στο σπίτι σου, διατηρώντας το κανάλι της επικοινωνίας ανοιχτό. Η σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα, καθώς θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Η δική σου η ύπαρξη σε σχέση με τους γύρω σου φαίνεται πως θα είναι πιο σημαντική από ο,τιδήποτε άλλο. Αυτό σημαίνει ότι θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό προκειμένου να καταφέρεις τους στόχους σου. Θα μπορέσεις να κινηθείς αρκετά ανεξάρτητα χωρίς να χρειάζεσαι την ώθηση τρίτων. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου θα είναι χαρακτηριστική και δεν χρειάζεται να προσαρμόσεις τα «θέλω» σου στων άλλων. Φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν αξιοποιώντας την ημέρα που η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, δηλαδή στις 18 του μήνα. Αντίθετα, στις 4 πρόσεχε λίγο περισσότερο, γιατί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Ευνοϊκές ημέρες θα είναι και η 5 του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο στο ζώδιό σου, αλλά και στις 22 που ο Ήλιος κάνει, επίσης, είσοδο στο ζώδιό σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, τα οικογενειακά ζητήματα θα κερδίσουν σιγά- σιγά έδαφος ως προς τον τομέα της καριέρας. Καθώς ο μήνας θα κυλάει, λοιπόν, θα ασχολείσαι όλο και περισσότερο με το σπίτι και τις προσωπικές σου υποθέσεις. Την ίδια στιγμή, η εσωτερική σου δύναμη θα σου δίνει προβάδισμα και τα εφόδια για να επιτύχεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Είσαι πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο και ξέρεις ακριβώς τί θέλεις να πετύχεις και πως θα το κάνεις. Δεν χρειάζεσαι δεκανίκια και εξωτερικές επιδράσεις για να το κάνεις, οπότε τίποτα δεν φαίνεται αδύνατο. Το καλό είναι ότι οι καταστάσεις δεν θα σε περιορίζουν ως προς τις επιλογές και τις κινήσεις σου, οπότε έχεις τη δύναμη να κάνεις και τις αλλαγές που θεωρείς κατάλληλες προς όφελός σου. Απόφυγε τα μεγάλα λόγια και την έντονη δραστηριοποίηση στις 4 του μήνα με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο. Είναι σοφότερο να κινηθείς συντηρητικά μέχρι και την επόμενη, στις 5 του μήνα που ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις.

 

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Εκεί θα υπάρξουν υποθέσεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και θα χρειαστούν την ενέργειά σου. Σε κοινωνικό επίπεδο, αναμένεται να βρεθείς κοντά σε προσωπικότητες που θα ασκήσουν έντονη επιρροή επάνω σου. Παράλληλα, θα νιώθεις έντονη αυτοπεποίθηση που θα σου ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Έχεις τον δικό σου τρόπο να λειτουργείς και αυτόν ακριβώς θα ακολουθήσεις τον μήνα αυτό. Δεν χρειάζεται να στρέφεσαι προς τρίτους ή να «πηγαίνεις με τα νερά τους» για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 του μήνα, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις εκείνες τις ημέρες. Προτίμησε να είσαι πιο συντηρητικός. Στις 18, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, θα έχεις καλύτερη διάθεση νιώθοντας ικανός να θέσεις νέες βάσεις σε διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός φέρνει ευημερία και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, αφήνοντας λίγο πιο πίσω τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Οπότε η καριέρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, καθώς η οικογενειακή αρμονία θα σε βοηθήσει να στραφείς ανενόχλητος προς αυτήν. Τα μέλη της οικογένειάς σου σε βοηθούν και σε στηρίζουν με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Σταδιακά μέσα στον μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από τα «φώτα» του και να στραφείς λίγο περισσότερο προς τον εαυτό σου. Θα αναζητήσεις την αυτονομία και την ανεξαρτησία σου, κάνοντας κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στον εαυτό σου. Θα μπορέσεις έτσι να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητές σου. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, κάνοντάς την ισχυρή με σκοπό να επιτύχεις τις φιλοδοξίες σου. Δώσε λίγη προσοχή, ωστόσο, στις 4 του μήνα που η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Ταύρο. Από την άλλη, δέχεσαι θετικότατες επιρροές στις 18 και στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου.

 

Πηγή: myastro.gr