Μηνιαίες προβλέψεις Οκτώβριος 2017 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ – ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε τη μηνιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο του μήνα.

Μηνιαίες προβλέψεις  Οκτώβριος 2017 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ – ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ  Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε τη μηνιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο του μήνα.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, τον μήνα αυτό κρίνεται απαραίτητο να κάνεις μια στροφή προς τον εαυτό σου και να συντονιστείς με τα συναισθήματά σου. Γενικότερα, ανήκεις στους ανθρώπους που κινούνται γρήγορα και αποφασιστικά προς μια κατεύθυνση, αλλά ακόμη και εσύ, λοιπόν, πρέπει να επιβραδύνεις και να πάρεις το χρόνο σου. Οπότε, πάρε την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σου. Είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος; Νιώθεις καλά; Μπορείς να πεις ότι αναγνωρίζεις και σέβεσαι το συναίσθημά σου; Μην φοβηθείς να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε αυτά τα ερωτήματα, ακόμη και αν οι απαντήσεις δεν σε ικανοποιούν. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου και να κάνεις τα βήματα που είναι απαραίτητα για να προοδεύσεις και να γίνεις πιο χαρούμενος. Επίσης, νιώθοντας καλά με τον καθρέφτη σου, θα είσαι σε θέση να εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία που θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους στόχους σου. Προς τα μέσα του μήνα θα μπορέσεις να βγάλεις στην επιφάνεια τις ικανότητες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέες προκλήσεις. Όποια και αν είναι η πρόκληση για σένα, να είσαι σίγουρος ότι θα την βρεις. Επίσης, η ίδια περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμό. Όσα δρομολογήσεις θα μπορέσεις να τα δεις να γίνονται εύκολα πράξη, γεγονός που θα σου προσφέρει επιπρόσθετη ικανοποίηση.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το μήνα αυτό το ένστικτό σου θα είναι τόσο ισχυρό που θα μπορέσει να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε αρκετές περιπτώσεις. Χρησιμοποίησέ το ως όπλο για να χειριστείς περίπλοκες καταστάσεις, στις οποίες η λογική θα δυσκολεύεται να σε στηρίξει. Επίσης, η διορατικότητά σου θα είναι απαραίτητη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε θέματα που θα αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σου ή κάποιων προσωπικών σχεδίων. Μέχρι τις 22 του μήνα που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο, θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να έχεις στο νου σου ότι όσο καλύτερα καταφέρεις να στρώσεις τα πράγματα, τόσο πιο άνετα θα κυλήσουν στο μέλλον. Είναι πιθανό να εμφανιστούν αναπάντεχες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν, είτε να προωθήσεις την καριέρα σου, είτε να βγεις από τη στασιμότητα σχετικά με ένα ζήτημα που φαίνεται πως σε απασχολεί πολύ. Προς το τέλος του μήνα, καλό είναι να αποφύγεις τον αυθορμητισμό και ειδικά ό,τι αφορά στην εργασία και στις σχέσεις. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, έτσι ώστε να αποφύγεις μπερδέματα και αναστατώσεις.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο μήνας αυτός ξεκινάει με αισιοδοξία και ευχάριστες ειδήσεις. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό μέχρι τις 17 του μήνα, οπότε και θα μπορείς να προγραμματίσεις νέα πιο δραστήρια βήματα. Μπορείς να θέσεις νέες βάσεις όπου το κρίνεις απαραίτητο και να πάρεις δραστικές αποφάσεις για τις εξελίξεις στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, να βάλεις τα όριά σου και να «εκπαιδεύσεις» τους γύρω σου, έτσι ώστε να μην τα ξεπερνούν. Αυτό θα σου διασφαλίσει ψυχική ηρεμία και ένα κλίμα πιο ανάλαφρο που θα σου επιτρέπει να ασχοληθείς με πιο δημιουργικές ασχολίες. Μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να φανείς, όμως, λίγο πιο προσεκτικός και συγκρατημένος. Η θέση των πλανητών και ιδιαίτερα ο Άρης που θα κινείται στην Παρθένο από τις 22 και μετά δεν θα είναι πλέον τόσο ευνοϊκή και προκειμένου να αποφύγεις μπερδέματα και σκοτούρες περιόρισε τα λεγόμενά σου και μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν άμεσα. Κάποιο έργο σου που πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα, θα πρέπει να γίνει με αργά και προσεκτικά βήματα, καθώς η βιασύνη μπορεί να σου φέρει αναποδιές. Τέλος, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχέσεις σου μέσα στην οικογένεια για να φτιάξεις το κλίμα και να εκτονώσεις την όποια ένταση δημιουργηθεί.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά ευνοϊκός για το ζώδιό σου καθώς δύο έντονα πλανητικά γεγονότα θα σου φέρουν τύχη και καλή ενέργεια προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Δώσε λίγη προσοχή μόνο στις αρχές του μήνα και μην παρασύρεσαι από την συναισθηματική σου ορμή. Από την άλλη, η δημιουργική σου ικανότητα ενισχύεται με την παρουσία του Δία στον Σκορπιό μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, γεγονός που σε κάνει εύστοχο, ευέλικτο και αποτελεσματικό. Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο Σκορπιό στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να κάνεις ουσιαστικές επαφές με σημαντικά πρόσωπα και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά σου. Ίσως, ακόμη κατά τη διάρκεια του μήνα αυτού να βρεις τη δύναμη να κλείσεις έναν κύκλο και να ανοίξεις έναν νέο. Ευνοείται κάθε νέο ξεκίνημα και του δίνεται η προοπτική για εξέλιξη σε βάθος χρόνου με διάρκεια και σταθερή πορεία. Οπότε, αν κάποιο νέο σχέδιο ταλαιπωρεί τη σκέψη σου, μην προβληματίζεσαι άλλο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει σάρκα και οστά.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέων, ο μήνας που έρχεται δεν θα σε αφήσει  να νιώσεις μονοτονία. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται και οι επαφές που θα κάνεις θα έχουν διπλή υπόσταση. Αφ’ ενός θα σου προσφέρουν την ικανοποίηση της συναναστροφής, αφ’ ετέρου θα σου ανοίξουν πόρτες για να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, άμεσα και χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις. Παράλληλα, κάποια γεγονότα λειτουργούν ως αφορμή για να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με τον ίδιο σου τον εαυτό, δημιουργώντας εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να βάλεις τη λογική σου να δουλέψει και να μην παρασυρθείς από το οποιοδήποτε συναίσθημα. Η σύγχυση θα είναι φυσικό επακόλουθο, για αυτό κατά τη διάρκεια της κατάστασης αυτής μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με βαρύνοντα θέματα. Το δύσκολο κομμάτι στην κατάσταση αυτή, θα είναι η στάση των γύρω σου που φαίνεται πως θα είναι διχασμένη. Μια μερίδα προσώπων θα υποστηρίζουν την μια πλευρά, ενώ αρκετοί ακόμη θα τάσσονται υπέρ της άλλης. Αυτό θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο τον εσωτερικό σου αγώνα, καθώς η βοήθεια από το περιβάλλον σου θα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Οπλίσου με υπομονή και θα καταφέρεις να βρεις την λύση όσο διατηρείς τον έλεγχο.

Παρθενος

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός έρχεται για να σε ανταμείψει για τους κόπους του προηγούμενου διαστήματος. Μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα μπορέσεις να μαζέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου, δεδομένου ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι ότι έχεις καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αλλά και να κάνεις προσωπικά βήματα προόδου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ένα σχέδιο που έχεις στα σκαριά για επέκταση των εργασιών σου, φαίνεται πως σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει μορφή. Αυτή η εξέλιξη θα σε ευχαριστήσει πολύ, καθώς ένας νέος κόσμος θα ανοιχθεί μπροστά σου με πολλές προοπτικές. Ακόμη, οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχεις θα μπουν σε μια σειρά για να τακτοποιηθούν άμεσα. Δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, φαίνεται πως θα βρουν τον δρόμο της διεκπεραίωσης και μάλιστα με τις λιγότερες, δυνατόν, συνέπειες. Θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τον βραχνά τους. Φρόντισε, λοιπόν, να κινηθείς όπως υποδεικνύουν οι συμβουλές αυτές, για να μην βρεθείς αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες στο τέλος του μήνα. Αφού η τύχη θέλει να σου κάνει το δώρο της, μην το αρνηθείς. Διαφορετικά το τέλος του μήνα θα σε ζορίσει πολύ.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το ένστικτό σου θα ενισχυθεί πολύ αυτόν τον μήνα και η διαίσθησή σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει σε καταστάσεις που θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Παράλληλα, το υποσυνείδητο θα προσπαθήσει μέσα από όνειρα ή «τυχαίους» συνειρμούς να σου υποδείξει ζητήματα που έχει εντοπίσει, με σκοπό να σε προφυλάξει. Μην αγνοήσεις, λοιπόν, τα σημάδια και δώσε βάση σε όσα σου συμβαίνουν γύρω σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επίσης με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου από τις 14 και μετά θα μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που ζητάς σε κάποια ζητήματα ή υποχρεώσεις που έχεις και σε έχουν δυσκολέψει αρκετά. Αυτό θα είναι εφικτό να γίνει μόνο τότε καθώς από τις αρχές του μήνα ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό, θέση η οποία θα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Παράλληλα, θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι το μήνα αυτό η ισορροπία στη ζωή σου θα είναι με διάφορους τρόπους στο προσκήνιο. Φρόντισε να ασχοληθείς πιο σοβαρά με αυτήν, έτσι ώστε να νιώσεις επιτέλους γαλήνη και ηρεμία.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, για τον μήνα αυτό ανήκεις στα πολύ τυχερά ζώδια, καθώς οι κινήσεις των πλανητών δημιουργούν ένα άκρως ευνοϊκό κλίμα για εσένα. Οι μεγαλύτερες δυσκολίες φαίνεται πως θα ξεπροβάλλουν στις αρχές του μήνα φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Μην υποκύψεις στην απογοήτευση, γιατί από τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου και μετά που ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό τα πράγματα ξεμπλοκάρουν και έτσι θα μπορέσεις να πάρεις ανάσα για να πας παρακάτω. Θα έχεις ακόμη την ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση που θα φανερώσει τις πραγματικές σου επιδιώξεις. Έτσι, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα θα κάνεις τις σωστές κινήσεις. Ειδικά από το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και μετά, οι συνθήκες γίνονται καταπληκτικές και τα σχέδιά σου θα βρουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Έτσι, ένας μήνας που αρχικά ξεκινάει με κάποιες δυσκολίες, το τέλος του φαίνεται πως θα σε αποζημιώσει και θα σου αφήσει μια γλυκιά γεύση στο στόμα. Βέβαια, κράτα στο νου ότι οι απολαβές σου δεν θα σχετίζονται με τον κόσμο των υλικών αγαθών, επομένως βάλε μπρος και τα αντίστοιχα σχέδια. Μια προαγωγή, ένα μεταπτυχιακό ή ένας γάμος ίσως  μπουν τώρα στο πλάνο που έχεις για το άμεσο μέλλον. Δεν είναι και άσχημα!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά σημαντικός για εσένα καθώς από όποια πλευρά και αν το δεις είναι ένας μήνας που κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Ήρθε η ώρα να κλείσουν εκείνα τα κεφάλαια που δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Από καιρό τώρα υπάρχουν καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν πολύ και δεν φαίνεται να αποκομίζεις κάτι από αυτές. Ακόμη και στο μέλλον δεν μπορείς να ελπίζεις ότι τα πράγματα θα καλυτερεύσουν. Οπότε, πάρε τις αποφάσεις σου και κινήσου δραστικά για να κλείσεις τους κύκλους που πρέπει. Έτσι, θα συνειδητοποιήσεις πως θα μείνει χώρος για τα νέα σου εγχειρήματα. Από καιρό υπάρχουν ιδέες στο μυαλό σου που δεν έχεις τολμήσει να τις εκφράσεις ή που ακόμη βρίσκονται σε μια άγουρη κατάσταση. Τώρα, λοιπόν, μπορείς να επωφεληθείς από την εύνοια των πλανητών και να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Ακόμη, μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου με πρόσωπα εμπιστοσύνης και να λάβεις πολύτιμες συμβουλές. Φαίνεται πως από αυτά προέρχεται καταλυτική βοήθεια που σε ωθεί ένα βήμα παρακάτω στην προσωπική σου πρόοδο. Θέματα που αφορούν στην οικογένεια θα χρειαστούν αρκετό από το χρόνο σου για να τα διαχειριστείς σωστά. Ακόμη, στα επαγγελματικά θα πρέπει να δεις με περισσότερη προσοχή κάποιες προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα;

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο μήνας αυτός μπορεί να αποτελέσει για εσένα μια ιδανική χρονική περίοδο αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Τί σημαίνει αυτό; Η δύναμη που θα πηγάζει από μέσα σου σε κάνει να γεμίσεις σιγουριά για τις ικανότητές σου και θα σου δώσει όσα χρειάζεσαι για να πέσεις στη μάχη. Τα σχέδιά σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις ή τουλάχιστον να κάνεις αρκετά και σημαντικά βήματα προς τον στόχο σου. Όμως, όλο αυτό θα πρέπει να γίνει με μεθοδικότητα και στον κατάλληλο χρόνο. Η βιασύνη δεν έχει χώρο στις επιλογές σου ή στον τρόπο δράσης σου. Έχε στο νου σου ότι η ευνοϊκότερη περίοδος θα είναι από τις αρχές του μήνα μέχρι και το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, τότε που ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για σένα για να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Κράτα τις ισορροπίες σου και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα. Ειδάλλως, το τέλος του μήνα θα σε βρει εξουθενωμένο και σε κατάσταση που θα χρειάζεσαι επειγόντως διάλειμμα. Φρόντισε τον εαυτό σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα από αυτόν τον μήνα. Μοναδικός εχθρός παραμένει ο εαυτός σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός αναμένεται με εμπειρίες που θα ποικίλουν για το ζώδιό σου. Το ξεκίνημά του θα είναι αρκετά δυναμικό και θα σου φέρει ευνοϊκές καταστάσεις για να καταφέρεις όσα προσπαθείς. Ακόμη, ένα πρόσωπο που θα έχει να επωφεληθεί και το ίδιο, θα σταθεί σύμμαχός σου στα σχέδιά σου. Ο κοινός στόχος θα είναι αυτός που θα σας ενώσει και θα σας κάνει ικανούς να επιτύχετε. Οπότε, επωφελήσου από την συνεργασία αυτή –που μπορεί να αφορά στο ο,τιδήποτε, όχι μόνο επαγγελματικά- και φρόντισε να κάνεις τις κινήσεις σου άμεσα και στοχευμένα, όσο ακόμη ο Ερμής θα βρίσκεται στον Ζυγό. Αυτό θα ισχύσει μέχρι τα μέσα του μήνα, οπότε μην καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα, οι δυσκολίες θα ξεπερνιούνται λίγο πιο δύσκολα και θα πρέπει να καταβάλεις αρκετή προσπάθεια. Πάντως, τίποτα δεν θα είναι ακατόρθωτο, αλλά θα πρέπει να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις λάθη και ανόητες κινήσεις που θα είναι καθαρό αποτέλεσμα της παρόρμησης της στιγμής. Ακόμη, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, φρόντισε να αποφύγεις εντάσεις ή να εμπλακείς σε διαμάχες. Δεν θα είναι δύσκολο να βρεθείς μπλεγμένος και υπόλογος, οπότε κράτα τις αποστάσεις σου. Την περίοδο αυτή καλύτερα να ασχοληθείς με ασχολίες που θα σε κάνουν να χαλαρώνεις και να αδειάζεις το μυαλό σου από προβλήματα. Μια καλή λύση είναι να στραφείς περισσότερο στην οικογένειά σου και να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά ή όποια άλλα ζητήματα σου δημιουργούν πονοκέφαλο

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου ή να κάνεις εκείνο το μεγάλο βήμα που ονειρεύεσαι από καιρό. Η εύνοια που σου χαρίζει αυτός ο μήνας θα σε κάνει ικανό να δρομολογήσεις με επιτυχία τα πλάνα σου και να φτάσεις στον στόχο σου. Επίσης, θα μπορέσεις να κάνεις και μια στροφή προς τον εσωτερικό σου κόσμο, έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά με τα πραγματικά σου «θέλω». Είναι μια καλή ευκαιρία για να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς, χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Κάποια πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος φαίνεται πως θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις τη δύσκολη στιγμή. Έτσι, μην προτιμήσεις να κινηθείς απόλυτα μόνος σου, θέλοντας να αποδείξεις πόσο ανεξάρτητος είσαι. Επίσης, μετά το τέλος του πρώτου δεκαήμερου που ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό, κάποια υπόθεσή σου θα βγει από τη στασιμότητα και θα μπορέσεις να βρεις την λύση που ψάχνεις από καιρό. Η υπόθεση αυτή μπορεί να σχετίζεται με νομικά, φορολογικά ή κρατικά ζητήματα. Επίσης, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο που ο Ερμής θα βρίσκεται στο Σκορπιό, είναι πολύ πιθανό να λάβεις θετικές ειδήσεις γύρω από ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει εδώ και καιρό και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Μείνε αισιόδοξος και όλα θα πάνε καλά…

Πηγή: myastro.gr