Ο Πέρεθ αποκάλυψε πώς πήγε ο Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Ο Πέρεθ αποκάλυψε πώς πήγε ο Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα φιλοξενεί η ισπανική εφημερίδα “Ok Diario”, καθώς σε αυτό έχει καταγραφεί η θέση του Φλορεντίνο Πέρεθ, κατά τη διάρκεια μίνι συνέλευσης των εκπροσώπων τω συλλόγων, όπου εξήγησε πώς έφτασε να αποδεχτεί μία πρόταση (100.000.000 ευρώ σε δύο δόσεις) που ήταν μικρότερη από τη ρήτρα αποδέσμευσης (1 δισεκατομμύριο ευρώ) που είχε μπει στον παίκτη.

«Η Ρεάλ βάζει πάντα πολύ μεγάλες ρήτρες στους παίκτες της. Η πιο επικερδής πώληση αυτό το χρόνο ήταν του Κριστιάνο. Εκείνος ήθελε να φύγει για προσωπικούς λόγους και όταν όλοι συνέκλιναν προς την ίδια κατεύθυνση, ήρθε η συμφωνία.

Δεν υπήρχε ομάδα που να έδινε στην Ρεάλ πάνω από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε η Γιουβέντους», είπε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος μάλιστα μίλησε με εξαιρετικά λόγια τόσο για τον Πορτογάλο όσο και για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που επίσης άφησε τους «μερένγκες» το περασμένο καλοκαίρι.

«Στον Ρονάλντο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να τον ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που έκανε με τη φανέλα της ομάδας.

Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών μετά τον Ντι Στέφανο και η Ρεάλ θα είναι πάντα το σπίτι του. Και ο Ζιντάν από την πλευρά του μας χάρισε πάρα πολλούς τίτλους μέσα σε 2 χρόνια και 9 μήνες».

Πηγή: sport24.gr