Οίκος Μόδας SELECTIF – Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο 2018 και Χειμώνα 2019

Οίκος Μόδας SELECTIF - Νέες Τάσεις για Φθινόπωρο 2018 και Χειμώνα 2019

Τι συμβουλεύετε τις γυναίκες για το Φθινόπωρο 2018 και Χειμώνα 2019?

Η τάση της εποχής δανείζεται τα κυρίαρχα στοιχεία που επικρατούσαν στις δεκαετίες 70-80-90. Αναμειγνύοντας  τα  με τις καινοτομίες τις σύγχρονης υψηλής ραπτικής. Όπως ένα υπερθηλικό στυλ με έντονη λάμψη ζεστές αποχρώσεις κόκκινου πολιτελές υφές  όπως σατέν  δαντέλες. Επίσης η πιραγμενες  αναλογίες τονισμένοι  ώμοι, επιμήκυνση στα μανίκια και ασιμετρίες .

 

Τι ειναι αυτό που χαρακτηρίζει αυτην την Γυναικεία επιχειρηματική δραστηριότητα;

Ενα όραμα για ποιότητα και πρωτοτυπία αλλά και την εμπειρία πολλών χρόνων όσο αφορά το σχεδιασμό και δημιουργία για όλες τις γυναίκες. Εχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε φορέματα, βάση του σωματότυπου και επιλογής μοντέλου στο πελάτη. Σχεδιάζουμε φορέματα,βάση του σωματότυπου και μελέτης υφασμάτων και μοντέλου

 Image may contain: 1 person, standing

Για ποιούς λόγους να σας προτιμήσουν οι γυναίκες;

Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου αγκαλιάζουμε τους πελάτες μας. Αυτό που με χαρακτηρίζει   ως άνθρωπο αλλά και ως επαγγελματία  ειναι η ευθύτητα η συνέπεια σε οτι αναλαβάνουμε και η αγάπη γι αυτο που κάνουμε . Η πελάτισα που θα φύγει απο εμάς με μια δημιουργία selectif  φροντίζουμε να νιώθει  ξεχωριστή όμορφη και άνετη κάτι που συνήθως επιτυγχάνουμε  αφού οι περισσότερες επιστρέφουν κοντά μας πλέον  ως φίλες μας.

 

Που δημιουργείται φορέματα σας;

Πίσω απο την selectif υπάρχει μια ικανή επαγγελματική ομάδα για όλα τα στάδια δημιουργίας ενδύματος για κάθε γυναίκας ανεξάρτητου σωματότιπου, ηλικίας και στυλ .

Με ποιους Οικους μόδας ή σχεδιαστές συνεργάζεστε;

Με Γνωστούς Οίκους μόδας απο το εξωτερικό και υφασμάτων αρίστης ποιότητας.Μεταξύ άλλων την γνωστή ελληνίδα σχεδιάστρια Ρητά Αττάλα  καθως και τις ιδιαίτερες δημιουργίες του Theom και Μαριάννας Δαμιανού.