Ομόνοια: Αρχίζει να διαμορφώνει πλάνα-πρεμιέρας

Ομόνοια: Αρχίζει να διαμορφώνει πλάνα-πρεμιέρας

Έξι φιλικούς αγώνες έχει δώσει η Ομόνοια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αυτό το Καλοκαίρι. Η σεζόν 2018-19 αποτελεί -νέο- στοίχημα για την ομάδα των πρασίνων καθώς δεν την… παίρνει να καταγράψει άλλη μια αποτυχημένη αγωνιστική περίοδο στην Ιστορία της.

Το «τριφύλλι» άρχισε με όνειρα και φιλοδοξίες, καθώς η σελίδα έχει γυρίσει οριστικά. Νέα διοίκηση, δημιουργία εταιρείας, νέο τεχνικό τιμ και 16 νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, καθώς άπαντες στο πράσινο οικοδόμημα δουλεύουν ώστε να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παλεύει για τη νίκη σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως σημασίας.

Ο Ισπανός κόουτς θα πρέπει να μπει σε διαδικασία ολοκλήρωσης των πλάνων του για την ενδεκάδα που θα παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα βλέπει, μελετά και αποφασίζει για τα τελικά του πλάνα, καθώς η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών. Υπενθυμίζουμε πως η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την Αλκή το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου. Έτσι, είναι αντιληπτό πως ο Ισπανός κόουτς θα πρέπει να μπει σε διαδικασία ολοκλήρωσης των πλάνων του για την ενδεκάδα που θα παρατάσσει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να δημιουργηθεί ομοιογένεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Αυτό ίσως αποτελεί «επιτακτική» ανάγκη, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που γνωρίζει πως δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντάρμπισαϊρ για αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι ζωτικής σημασίας να καταλήξει στους εκλεκτούς του στην επιθετική γραμμή. Ήδη ο Ραμίρεζ πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, ενώ σκόραρε και το μοναδικό γκολ για λογαριασμό της ομάδας του.

Ο κύκλος των φιλικών ολοκληρώνεται στις 18 Αυγούστου, όταν θα αναμετρηθεί με τον Ερμή, ενώ προηγείται αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή (12/8). Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ολίβα να παρακολουθήσει την ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναμονή για τους Λοέ και Γκαφούρ

Δεν προέκυψε ενημέρωση χθες (9/8) σχετικά με την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών που αποκόμισαν πρόβλημα τραυματισμού στο φιλικό με την ΕΝΠ. Ο Γκαφούρ αποχώρησε μετά από χτύπημα που δέχθηκε τον αστράγαλο, ενώ χρειάστηκε και πατερίτσες για να αποχωρήσει από το γήπεδο, ενώ ο τραυματισμός του Λοέ πιθανόν να είναι μυϊκός. Μέσα στις επόμενες ώρες ίσως προκύψει ενημέρωση από το ιατρικό τιμ της Ομόνοιας.