Ομόνοια: Έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση από το ΓΣΠ

Ομόνοια: Έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση από το ΓΣΠ

Σε συνεχείς επαφές με τους υπεύθυνους του ΓΣΠ βρίσκεται η διοίκηση της εταιρείας της Ομόνοιας.

Όπως μεταδόθηκε χτες στην εκπομπή «Ομάδα μοντέλο» του ΣΠΟΡ FM 95,0 οι «πράσινοι» είχαν συνάντηση την περασμένη Παρασκευή με το ΓΣΠ για το θέμα, στην οποία τους κατατέθηκε μια πρόταση με βελτιωμένους οικονομικούς όρους από τις αρχές του γηπέδου.

Η Ομόνοια δεν έχει τοποθετηθεί για τη νέα πρόταση του ΓΣΠ όμως οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές αναμένεται να συνεχιστούν, την ίδια ώρα που το θέμα του Μακαρείου παραμένει στάσιμο. Να σημειωθεί ότι εάν οι «πράσινοι» κάνουν αποδεχτή τη νέα πρόταση του ΓΣΠ τότε θα πρέπει να ισχύσουν τα ίδια οικονομικά δεδομένα και με τον άλλο «ένοικο» του γηπέδου, τον ΑΠΟΕΛ.

Θυμίζουμε ότι σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και το ΓΣΠ, αναφορικά με το θέμα της αποκλειστικής χρήσης και εκμετάλλευσης του γηπέδου της πρωτεύουσας από τους πρωταθλητές.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει λεπτομερώς τις εισηγήσεις και τις προτάσεις που έχει, προκειμένου να αποκτήσουν οι ιθύνοντες του ΓΣΠ μια πρώτη εικόνα για το όλο θέμα.

Ωστόσο, εάν η Ομόνοια αποφασίσει να παραμείνει στο ΓΣΠ τότε δεν θα μπορεί να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο από πλευράς των «γαλαζοκιτρίνων».