Ομόνοια: Επιστρέφει νωρίτερα ο Ντάρμπισαιαρ

Ομόνοια: Επιστρέφει νωρίτερα ο Ντάρμπισαιαρ

«Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα ο Ματ Ντάρμπισαιαρ δοκίμασε να τρέξει στο «Ηλίας Πούλλος» και το έκανε με ρυθμό και σε απόσταση που άφησε έκπληκτους όλους τους παρόντες».

Αυτά γράφαμε στις 12 Αυγούστου στο «πράσινο ρεπορτάζ», που έφερε τον τίτλο, «Ευχάριστα νέα για Ματ!», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την είδηση περί θεαματικής βελτίωσης της κατάστασης του Άγγλου φορ σε σχέση με τον τραυματισμό του.

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, φαίνεται ότι … δεν αντέχει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους,

«Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ συμμετείχε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με κάποιους περιορισμούς. Η πορεία αποκατάστασής του εξελίσσεται πάρα πολύ καλά». Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων,  η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας, εκδοθείσα στις 14 Αυγούστου, επαληθεύουσα ουσιαστικά το ρεπορτάζ μας.

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, φαίνεται ότι … δεν αντέχει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, Ο οργανισμός του, η θέληση του για ποδοσφαιρική δράση, η συναίσθηση του καθήκοντος, η επαγγελματική του ευσυνειδησία, αλλά και η αίσθηση ευθύνης προς τον κόσμο της Ομόνοιας, που τον υπεραγαπά, αποτελούν ένα «πακέτο» λόγων που συνθέτουν μια συγκροτημένη προσπάθεια, που αναμένεται να επιφέρει την επιστροφή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος για την προηγούμενη διετία, στα γήπεδα, νωρίτερα από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί.

Σε κάθε ποδοσφαιριστή ένας τραυματισμού αποτελεί αρνητικό φαινόμενο. Όμως ο τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η αντιμετώπιση εκ μέρους του παθόντα, είναι φυσικό να μετρά στο χρονικό διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα.