Ομόνοια: Και με τη βούλα «πράσινος» ο Λανγκ

Ομόνοια: Και με τη βούλα «πράσινος» ο Λανγκ

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού Άνταμ Λανγκ. Ο Ούγγρος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Τη λήξασα σεζόν ο Λανγκ αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Κλουζ, στην οποία πήγε το περασμένο καλοκαίρι. Προηγουμένως αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Νανσί Γαλλίας ενώ πριν ήταν για μία διετία στην Ντιζόν. Αγωνίστηκε σε ομάδες της πατρίδας του, μία εκ των οποίων ήταν η Βιντεότον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Άνταμ Λανγκ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 21 Μαρτίου 2019 κόντρα στην Σλοβακία. Συνολικά, έχει 26 συμμετοχές και ένα γκολ με την Εθνική Ουγγαρίας.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς Ούγγρου κεντρικού αμυντικού, Adam Lang. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Ο Adam Lang την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην CFR Cluj με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής. Κατέκτησε πρωτάθλημα και στην Ουγγαρία με τα χρώματα της ETO FC Győr. Έπαιξε, επίσης, στις Γαλλικές FCO Dijon και AS Nancy-Lorraine, όπως και στην Ουγγρική MOL Vidi FC. Είναι εν ενεργεία διεθνής, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και ένα γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Adam Lang στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.