Orthodoxou Travel & Tours

Orthodoxou Travel & Tours

Συνέντευξη στη Μαριάννα Παναγιώτου: Marketing Officer του Ομίλου Ορθοδόξου

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των κυπρίων;

Διαχρονικά η Ελλάδα! Οι κύπριοι επιλέγουν πολύ συχνά να πάνε διακοπές στα Ελληνικά νησιά, όμως και η Ευρώπη είναι ήδη ένας αγαπημένος προορισμός των Κυπρίων. Εμείς προσφέρουμε και οργανωμένα και μεμονωμένα πακέτα, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του καθενός ξεχωριστά.Μπορεί κάποιος να επιλέξει μεμονωμένο πακέτο και να ταξιδέψει απλά στη Σκιάθο, ή οργανωμένο και να κάνει το Γύρο της Γαλλοιταλικής Ριβιέρας με όλα τα έξοδα καλυμμένα όπως για παράδειγμα διαμονή, μεταφορικά, εισόδους στα διάφορα αξιοθέατα.

Ποτε ιδρύθηκε η Orthodoxou Travel & Tours;

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1995 στο Ξυλοφάγου και είναι η πρώτη εταιρεία του ομίλου, που δημιουργήθηκε μετά την επιστροφή του κ. Αντώνη Ορθοδόξου  στη Κύπρο το 1995. Πλέον, τα κεντρικά γραφεία στεγάζονται στη Λάρνακα, ενώ η εταιρεία είναι ανάμεσα στα πέντε καλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία ανά το παγκύπριο.

Διαχωρίζεται όπως έχουμε ενημερωθεί σε δύο τομείς, το τμήμα Εξερχόμενου Τουρισμού και το τμήμα Εισερχόμενου Τουρισμού. Σύμφωνα με τις εμπειρίες σας το τμήμα εισερχόμενου τουρισμού παρατηρεί αύξηση στον αριθμό αφίξεων τουριστών τα τελευταία χρόνια ή υπάρχει μείωση;

Λόγω της αύξησης του τουρισμού από τις μεγάλες αγορές όπως το Ηνωμένο Βασίλειο  και η Ρωσία, αλλά και της ανάπτυξης σχετικά μικρότερων αγορών όπως το Ισραήλ και ο Λίβανος των οποίων τα νούμερα έχουν διπλασιαστεί, το τμήμα εισερχόμενου τουρισμού έχει σημειώσει σημαντική αύξηση και η ανοδική αυτή πορεία προβλέπεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα.

Προσφέρετε ολoκληρωμένα αλλά και κατά παραγγελία ταξιδιωτικά πακέτα. Τι παρέχουν τα ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα;

Τα ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα περιλαμβάνουν τα πάντα, ταξιδιωτικά εισιτήρια, τα έξοδα μεταφορών, τις διαμονές, τις εκδρομές με groups, τα εισιτήρια εισόδου στα διάφορα αξιοθέατα. Στον κατάλογο μας βρίσκεται μια γκάμα από οργανωμένα ταξιδιωτικά πακέτα στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και σε μακρινούς προορισμούς.

 

Η εταιρία συνεργάζεται με άλλους ταξιδιωτικούς πράκτορες;

Φυσικά, η εταιρεία συνεργάζεται με ταξιδιωτικούς πράκτορες σε Κύπρο και εξωτερικό προσφέροντας και πουλώντας υπηρεσίες είτε δικές μας είτε των συνεργαζόμενων πρακτορείων.

Yπάρχουν κάποιες πρόσφορες που μπορούν να επωφεληθούν οι ενδιαφερόμενοι;

Μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ταξιδιωτικό σας πακέτο μέσω της ιστοσελίδας μας, με 5% έκπτωση στην τελική τιμή, μέχρι τέλος Μαΐου, ενώ προσφέρουμε ειδική έκπτωση στους νεόνυμφους για πακέτα γαμήλιου ταξιδιού.

Αφου η ύπαρξη του διαδικτύου βοηθάει τα άτομα να εξασφαλίζουν ευκολα και γρήγορα τα ταξίδια τους στο εξωτερικό γιατί να προτιμήσουν να ταξιδέψουν  μέσω ταξιδιωτικού γραφείου;

Αρχικά, μέσω ενός ταξιδιωτικού γραφείου έχεις εγγυημένη ασφάλεια , κάτι που δε σου παρέχεται μέσω του διαδικτύου, καθώς η ιστοσελίδα που θα χρησιμοποιήσεις δε ξέρεις αν είναι έγκυρη!

Παράλληλα , τα ταξιδιωτικά γραφεία  παρέχουν εξυπηρέτηση, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το κλείσιμο ενός πακέτου, καθώς  μπορούν εύκολα και γρήγορα να σε εξυπηρετήσουν για οποιαδήποτε αλλαγή. Συγκεκριμένα στην Orthodoxou Travel & Tours παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στις αλλαγές που χρειάζεστε, όπως αλλαγές ημερομηνίας ή ακόμη και ακύρωση ταξιδιού, με πολύ μικρό κόστος ή ανέξοδα.

Που είναι τα γραφεία σας;

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Λάρνακα στην οδό Ηνωμένων Εθνών 44, με υποκαταστήματα  στο Παραλίμνι, στο Ξυλοφάγου, στη Λευκωσία, ενώ είμαστε το μόνο ταξιδιωτικό γραφείο που διατηρεί υποκατάστημα στο διεθνή αερολιμένα Λάρνακας και κατά την περίοδο του καλοκαιριού προσφέρει εξυπηρέτηση και Σαββατοκύριακα.

Από που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν για τα πακέτα σας;

Μέσω της ιστοσελίδας μας στο www.orthodoxoutravel.com , του τηλεφωνικού μας κέντρου  στο 77771767, της σελίδας μας στο  Facebook  Orthodoxou Travel Lcc ,ή σε ένα από τα υποκαταστήματα μας και να προμηθευτείτε τους καλοκαιρινούς μας καταλόγους, μέσα στους οποίους μπορείτε να βρείτε ταξιδιωτικά πακέτα αλλά και κρουαζιέρες για τους καλύτερους  προορισμούς ανά το παγκόσμιο όπως τα ελληνικά νησιά, το Πανόραμα Ιταλίας, την εξωτική Ταϊλάνδη, αλλά και ταξίδια νεονύμφων.