Πάμε για καφέ 1+1 δωρεάν σε 10 καφετέριες της Κύπρου!

Πάμε για καφέ 1+1 δωρεάν σε 10 καφετέριες της Κύπρου!

Τα τελευταία χρόνια ο καφές αποτελεί μία πολύ αγαπημένη συνήθεια των Κυπρίων. Για αρκετούς μάλιστα δεν αποτελεί απλά μία συνήθεια αλλά έχει αναχθεί σε ολόκληρη ιεροτελεστία. Σκέψου μόνο πόσο έχει αλλάξει η συνήθειά μας όσον αφορά στον καφέ τα τελευταία χρόνια και με πόσα είδη και χαρμάνια ερχόμαστε πλέον σε επαφή μέσα από τις πολλές και διαφορετικές αλυσίδες καφέ, espresso bars και παραδοσιακές καφετέριες που επεκτείνονται και ανοίγουν διαρκώς στην χώρα μας.

Συμπέρασμα; Οι Κύπριοι πλέον δεν αγαπάμε απλά τον καφέ αλλά τον ψαγμένο καφέ από γνωστές αλυσίδες και καφετέριες της γειτονιάς μας. Ο καφές είναι απόλαυση, είναι χαλάρωση, είναι κουβέντα με την παρέα. Αν μάλιστα θέλεις να κεράσεις και τον κολλητό σου τώρα μπορείς ανέξοδα και οικονομικά χρησιμοποιώντας την lifestyle εφαρμογή εξοικονόμησης χρημάτων, The ENTERTAINER που σου δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνεις 1+1 καφέδες και πολλά άλλα.

Μάθε περισσότερα για αυτή την εφαρμογή ΕΔΩ

Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει και μπαίνει σιγά σιγά ο χειμώνας, ποιός δεν αγαπά έναν αχνιστό καφέ σε μία άνετη και ζεστή καφετέρια της πόλης; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις την αγαπημένη σου καφετέρια, να παραγγείλεις καφέ για δύο και δείχνοντας την εφαρμογή πλήρωσε μόνο τον ένα από τους δύο!

Κλείσε λοιπόν ραντεβού σε μία από τις πολλές καφετέριες που συνεργάζονται με την εφαρμογή The ENTERTAINER, πάρε τον καφέ σου και δείχνοντας την εφαρμογή πάρε ακόμη έναν εντελώς δωρεάν!

Επιλέξαμε 10 αγαπημένες μας καφετέριες που σου δίνουν αυτή την ευκαιρία για καφέ 1+1 με το The ENTERTAINER

Gloria Jean’s Coffees

Clock Cafe

Coffee Beanery

Deloubak Espresso Cuisine

The Hub Cafe

Coffee & More

The Little Coffee

1923 Stone Lounge

Coffee Capital

iheart cafe