Πήγε για διάρρηξη αλλά κατέληξε στο Νοσοκομείο 23χρονος στη Λεμεσό

Πήγε για διάρρηξη αλλά κατέληξε στο Νοσοκομείο 23χρονος στη Λεμεσό
ast
Τραυματισμένος εντοπίστηκε γύρω στις 10 χθες βράδυ, στη συμβολή των οδών Φραγκλίνου Ρούσβελτ και Ομονοίας στη Λεμεσό χθες βράδυ, νεαρός από το Ιράκ.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που μερίμνησε όπως ο 23χρονος μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών. Κατά την διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού διαπιστώθηκε πως ο νεαρός είχε ανεβεί σε όροφο πολυκατοικίας, επί της λεωφόρου Ομονοίας, επιχειρώντας να διαρρήξει τα γραφεία εταιρείας.

Όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού ο 23χρονος πήδηξε στο κενό από ύψος 6 μέτρων κι έπεσε στην οροφή σταθμευμένου αυτοκινήτου, την οποία έσπασε και βρέθηκε εντός του οχήματος.

Κατάφερε να βγει από το  αυτοκίνητο για να βρεθεί τραυματισμένος από περίοικους λίγα μέτρα πιο μακριά. Ο 23χρονος μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο έχει συλληφθεί.

Κατά την παραμονή του στο Νοσοκομείο ο 23χρονος προκαλούσε ανησυχία με αποτέλεσμα να του γίνουν συστάσεις από γυναίκα αστυνομικό με τον 23χρονο να αντιδρά και να την χτυπά στην πλάτη.
Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.  Εξετάζεται κατά πόσο ο νεαρός βρισκόταν την ώρα της παράνομης «δραστηριότητάς» του, υπό την επήρεια ψυχοτρόπων φαρμάκων.
Πηγή: reporter.com